Antony John Soprano - Davis Soprano [szidee]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KirajKing08

Újonc
2024. 06. 24.
2
0
V4 karakter
Antony John Soprano
LV karakter
Carl Soprano
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Antohny John Soprano

Panaszra tett személy InGame neve:
Davis Soprano

Panasz oka, leírása, kifejtése:
/me nem megfelelő használata

Egy ütközés után veszekedés alakult ki és elkezdett fenyegetőzni egy fegyverrel amelyet mutogat /me használatával de nem is volt nála valójában fegyver mivel én ennek hatására értesitettem a rendőröket negem meg bevittek hatóság félrevezetésével

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

JuDan

Újonc
2023. 12. 25.
46
25
V4 karakter
Davis Soprano
LV karakter
Sage Betty
V2 karakter
Nincs
Csao, itt vagyok. Igen ez igy tortent. De nem ertem mi ebben a szabalytalan. Nem hordhat egy taxis fegyvert maganal? Nem, nem volt nalam fegyver es le is lett RP-zve mikor a rendor ott volt hogy emberunk felre nezte es csak egy fityiszt vettem elo. Egyebkent, barmi lehetett ott, es a valosagban is eljatszanam egy banannal meg lehet az idosek be is vennek. Megint azert van PK mert ot be vittek, de ha engem vittek volna be fix nem lenne, nem vitazni jottem. Csak el szeretnem kerulni a szankciot, mert probaltam RP-zni.

Utoljára szerkesztve:

KirajKing08

Újonc
2024. 06. 24.
2
0
V4 karakter
Antony John Soprano
LV karakter
Carl Soprano
Csao, itt vagyok. Igen ez igy tortent. De nem ertem mi ebben a szabalytalan. Nem hordhat egy taxis fegyvert maganal? Nem, nem volt nalam fegyver es le is lett RP-zve mikor a rendor ott volt hogy emberunk felre nezte es csak egy fityiszt vettem elo. Egyebkent, barmi lehetett ott, es a valosagban is eljatszanam egy banannal meg lehet az idosek be is vennek. Megint azert van PK mert ot be vittek, de ha engem vittek volna be fix nem lenne, nem vitazni jottem. Csak el szeretnem kerulni a szankciot, mert probaltam RP-zni.
Én mielőt ezt megnyitottam ezt direkt beszéltem egy adminnal aki megerősitette hogy azt nem irhattad volna be igy /me-be nekem ennyivel van a problémám.

JuDan

Újonc
2023. 12. 25.
46
25
V4 karakter
Davis Soprano
LV karakter
Sage Betty
V2 karakter
Nincs
Én mielőt ezt megnyitottam ezt direkt beszéltem egy adminnal aki megerősitette hogy azt nem irhattad volna be igy /me-be nekem ennyivel van a problémám.
Elfogadom a szankcióm, nem is ezzel vagy veled van a problémám. Hanem azzal hogy próbáltam valami kreatívat kihozni, de szankció a vége?? Ha elbasztam, ha nem, elnézést akárkit is megbántottam. Próbáltam valami “kreatívat” is ami úgy látszik nem jött össze.

Szidee

Goofy cats <3 🐈‍⬛
2019. 01. 27.
357
574
21
V4 karakter
Riley Diaz
LV karakter
Jevaun Brooks
nem volt nalam fegyver es le is lett RP-zve mikor a rendor ott volt hogy emberunk felre nezte es csak egy fityiszt vettem elo.
Ezt nem teljesen értem, küldj logot az eset elejétől a végéig.

• Tetszik
Reactions: Dagger

Szidee

Goofy cats <3 🐈‍⬛
2019. 01. 27.
357
574
21
V4 karakter
Riley Diaz
LV karakter
Jevaun Brooks
Már alapjáraton az nem elfogadható, hogy egy ütközés miatt taxisként fegyverrel fenyegeted a másikat.
Valamint olyat sem kellene RP-zni, ami valójában nincs is nálad, mivel jelen helyzetben Antony húzta a rövidebbet, egy olyan /me miatt, ami nem állja meg a helyét.

A panasz jogos, Davis Soprano 90 perc jailt fog kapni NonRP indokkal.

• Tetszik
Reactions: SeeBézy és Dagger
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.