Antonio Ellwood jelentkezese a W-Taxi Tarsasaghoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 03. 16.
1
0
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

Antonio Ellwood

Édesanyja leánykori neve:
Carmen Ellwood

Születési helye,ideje:
Los Santos, 1995.03.04

Lakcíme:
Los Santos, El Corona 4 szam

Telefonszáma:
387611983942

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Termeszetesen igen

Van tapasztalata a munka terén?:
Termeszetesen van, mert egy kis ideig taxiztam egy masik varosban meg Romaniaban A DEA Taxinal.

Önéletrajz (5-10 mondat):
Antonio Ellwoodnak hivank es 1995 marcius 4 en jottem vilagra a Los Santosi korhazban. Edesapam 2 eve meghalt egy auto balesetben amikozben mentunk sielni. Jelenleg edesanyammal elek es van egy baratnom akivel ossze szeretnek koltozni, ezert is szeretnek jelentkezni onokhoz. Sok hobbim van de koztuk leginkabb a vezetes lenne. 16 eves koromban kikoltoztunk Romaniaba bizonyos dolgok miatt. Ott elvegeztem az iskolat es leeretsegiztem, majd leraktam a jogositvanyt. Mint mondtam Dolgoztam a DEA Taxinal es eleg jol teljesitettem ott a fonokom es a munkatarsaim velemenye szerint. Azert jottem el onnat, mert vissza szerettunk volna koltozni ide. Azert jelentkezek ide , mert nagyon szeretek vezetni es ugy gondolom , hogy meg tudnam alni a helyemet.

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

Finta Szilard

Hány éves vagy?:
17 eves vagyok jelenleg

Játszott perceid száma?:
A mostani karakteremen 1486 van, de volt egy regi karakterem amit elveszitettem es azon +20 ezer percem volt

Jailek Bannok (UCP képpel):

Mesélj magadról (5-10 mondat):
Finta Szilardnak hivnak es Erdelyben elek es 17 eves vagyok. Jelenleg 10 dik osztalyos vagyok. Nagyon szeretek szamitogepen jatszani, de az igazi hobbim meg mindig a horgaszat. Jelenleg egy bioszkemia osztalyba jarok, viszont asztalos szakmat szeretnek tanulni. Azert szeretnek a tarsasagnak reszese lenni, mert mar meguntam egyedul jatszani es jo lenne vegre egy csapathoz tartozni. Hogy miert is erne meg engem befogadni? Azert erne meg, mert sok baratom szerint eleg humoros tudok lenni, megerto es tanulekony vagyok. Epitto jellegu kritikakat elfogadok.

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
Igen

Jelentkező aláírása: Antonio Ellwood

Corwel

Újonc
2019. 01. 10.
28
7
V4 karakter
Seth Brayson
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.