Antonio Clemente/Gerlas jelentkezése SGH team-be

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gerlás

12+1
SzerverAdmin
v4
2021. 04. 09.
71
101
V4 karakter
Antonio Clemente
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Biró Ervin-nek hivnak ,IG nevem Antonio Clemente ,18 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
117.291 játszott percel rendelkezem.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Egy adott kezdő vagy akár tapasztaltabb játékosnak a szerver müködéséről való kérdésének ,esetlegesen egy szabályról feltett kérdésnek a megválaszolása ,ezzel is segitve az admin-ok munkáját akik egy adott ügyet intéznek.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Pár éve ,teljesen nem emlékszem voltam TeamSpeak moderátor a SeeMTA Las Venturas ts szerverén ,az ott töltött időm alatt tetszett az ,hogy segithetek a játékos társaimnak ,mivel elmondhatom ,hogy a szerveren jó pár orát eltöltöttem igy egy kérdést megválaszolva és segitve játékos társaimat egy olyan szerepet töltenék be amikoris nem csak ugymond unatkozásbol vagy a frakció követelései miatt járok fel a szerverre.
Miért pont téged válasszunk?
Több éves tapasztalatom van mind a mostmár SeeMTA V4 szerveren ,mind annó V2-ön is ,igy szabályokat ki merném jelenteni ,hogy jól tudom, van tapasztalatom TS moderátorként ,persze a kettő egyáltalán nem ugyanaz ,de a kötelességet ami egy ilyen szereppel jár tudom teljesiteni.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
A szerveren eltöltött napi 3-4 átlagos orámat bőven rá tudom forditani arra ,hogy a kérdésekre amik érkeznek azokra válaszoljak.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitiv tulajdonságokkal kezdeném:Érett gondolkodásom van,Kedves vagyok itt értem az alatt ,hogy jobban szeretek adni mint kapni is akár még akkor is ha teljes mértékben én jövök ki rosszabbul, Szeretek csapatban dolgozni én szerintem nem is tudnék olyan munkahelyen dolgozni ahol egyedül kell lennem.Ne felejtsük el a rossz tulajdonságokat se viszont:Nagyon félénk tipus vagyok itt azt kell érteni ,hogy például TS-en bent vagyunk egy szobában többen SGH-k tegyük fel ,nem kifejezetten kezdek beszélgetésbe senkivel ,persze ha ök kezdenek velem akkor boldogan beszélgetek orákig akár,Kifejezetten nem érdekel tipusu ember vagyok ,itt azt értem ,hogy ha például eltöröm a kezem ugy is bemegyek dolgozni és megoldom valahogy ,akárhogy,Őszinte leszek nem tudnék harmadik rossz tulajdonságot irni, természetesen biztos van csak esetleg akár nem szeretném bevallani.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen szeretnék igen, a fő ok az az amiért SGH-nak is jelentkezem ,egyik nagyon jó barátom SeeMTA V2 szerverén Főadmin ,kérdeztem ,hogy milyen az admin élet meg minden és csak jót mondott, emellett tetszene/élvezném azt ,hogy segithetek egy közösségnek.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Előszőr is azzal kezdeném ,hogy elküldeném neki a szerver szabályzatát ,megmondanám ,hogy azt olvassa át alaposan, ha ez mind megvan leirnám neki a dashboard alap használatát(F11 térkép megnyitása ,stb) elmagyaráznám a föbb helyszineket a map-on(Városháza ,autosiskola ,stb) ,azt javasolnám ,hogy kezdjen el ismerkedni ,baráti kört kialakitani a szerveren ,ha ez mind megvan én véleményem szerint ajánlanám neki ,hogy találjon ki egy karaktert amit szeretne alakitani.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Hát mivel adminsegédként tudomáson szerint nem tudnék alapbol se VH spawn-t adni ,igy szolnék neki ,hogy egy admin-nak irjon ,emellet készitsen bizonyitékot ,hogy jogosan kéri a VH spawn-t esetleg bug miatt.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
Screenshot-89.png
Köszönéssel kezdeném ,ezután elmagyaráznám a játkosnak ,hogy amennyiben az oda adott dragunov értéke nem haladja meg az 50.000$-t igy IC ügynek minősül az átverés.Ez igy látszana válasz ként: Szia! Amennyiben a dragunov fegyered nem haladja meg az 50.000$ értéket IC ügynek minösül az átverés ,50.000$-ig akár legál hirdetésben is át lehet verni más játékosokat!(Kivétel jármü ,ház ,garázs ,PP-s itemek, Event itemek)

• Tetszik
Reactions: Adamski

Adamski

Barangoló
Támogató
2019. 11. 18.
109
75
26
Fehérvárcsurgó
V4 karakter
Max Mcfloyd
LV karakter
Justin Faraday
Egy jó ideje már egy frakcióban tevékenykedünk, és volt időm azért megismerni. Szerintem megállnád a helyed, sok sikert! 😎

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 815
13 934
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia! Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, privátban keress fel egy S.G.H. Vezetőt időpont egyeztetéssel.
Megjegyzés: A szituációs kérdés nagyon félrement. Kapsz egy esélyt de nagyon oda kell tenned magad TS-en.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.