Neved:
< Antonia Rossi >
A ban időpontja:
< 2020.04.10 >
A ban időtartama:
< Végleges >
Neve, aki bannolt:
< Szilii >
A ban oka:
< Aktív event item csomagtartózása. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Ez már a 4. UnBan kérelmem, ez bizonyítja hogy nem adom fel könnyen és tényleg szeretnék újra játszani a szerveren. Nagyon megbántam amit tettem, nem voltam teljesen tisztába a szerver szabályzatával. Szeretnék újra játszani a szerveren és RPzni a barátaimmal, játékosokkal. Mikor elkezdtem itt játszani nagyon megfogott a szerver közössége, hogy aktívan játszottam itt és nem is követtem el semmi szabálysértést. 2018 októberében volt az utolsó szankcióm a kitiltásom előtt, az is frakció itemek leadása miatt. Csak ennyi lenne, hogy szeretnék visszatérni a közösségbe játszani és esetleg még nagyobb Jail-t is leülnék azért hogy játszhassak.. Remélem átgondolod az UnBannomat. Szeretném hozzátenni így utólag szerkesztve, hogy csak 3 bónusz tojást csomagtartóztam ki, igaz ez nem változtat azon, hogy megtettem. Mégegyszer szeretném elmondani, hogy nagyon sajnálom és akár TSen is megbeszélhetjük ha gondolod. Utolsó szerkesztésem. Szóval van itt egy srác ő is most írt egy UnBan kérelmet, akit ugyanezzel az indokkal bannoltál mint engem csak annyi különbséggel, hogy őt 1 évre bannoltad nem pedig örökre. Ezért ha nem is szeretnéd feloldani a kitiltásom szeretném kérni ha lehetséges, hogy enyhítsd a bündetésem. >
Utoljára szerkesztve: