Teljes neve:
< Antonia Rossi >
Születési helye, ideje:
< 1989.07.19 Las Venturas >
Édesanyja lánykori neve:
< Masa Rossi >
Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas, Vanderblit Road 11 >
Hány éve él a városban?:
< Születésem óta, tehát 31 éve. >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Mivel jelenleg nincs állásom, és mai nap folyamán meg lett hirdetve, hogy lehet ide jelentkezni. Pont kapóra jött az alkalom, gondoltam szerencsét próbálok. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Van tapasztalatom autószerelés téren, édesapám s előtte lévő generációi főként ezzel foglalkoztak. Továbbá már dolgoztam itt Önöknél egy éve körülbelül. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Igen, Önöknél dolgoztam egy másfél körülbelül egy hónapot, illetve édesapám műhelyébe tevékenykedtem ezt-azt. >
Előző munkahelye(i):
< Las Venturas Post, Redline Auto Service >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Természetesen, érvényes. >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Antonia Rossi >
Játszott perceid:
< Ebben a pillanatban járok 16.000 játszott percnél. >
Eddigi frakcióid:
< Redline. >
Jelenlegi frakciód:
< Nincs >
Mióta RP-zel?:
< 2015 óta. >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Mivel korábban is voltam tagja a frakciónak, tudom hogy mennek a dolgok és akkor is jól végeztem a munkám, csak sajnos nem engedte az időm, hogy továbbra is bent maradhassak a frakcióban. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Mivel aktív vagyok, főleg most, hogy bezárták az iskolákat. Tisztában vagyok a dolgokkal, van tapasztalatom. Régóta RP-zek, tisztába vagyok mint a szerver szabályzatával, mint a frakció szabályzatával. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
Voltál-e már szerelő?:
< Igen, kb másfél éve nálatok. >
Mennyi idős vagy?:
< 15 éves vagyok, júliusban töltöm a 16-ot. >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 2017.01.15 óta. >
Használsz-e TS3-at?:
< Igen. >
Használsz Facebook fiókot?:
< Igen. >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Jelenlegi helyzetre tekintve napi 8+ órát. >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Délután, délelőtt alszom. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< 2. >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Ticiánnak hívnak, 15 éves vagyok. Sopronban lakom. Elég rég óta játszom különbőző RP szerveren, legelőször SeeMTA v2-n játszottam 2015-ben. SeeMTA v3-on sok frakcióban megfordultam már és elég nagy pozíciókat elértem bennük az aktivitásom és a tapasztalatom miatt. Nemrég kezdtem el újra LV-zni, szóval elvárható tőlem az aktivitás. Tavaly 9. osztályos voltam pincér szakon, viszont úgy döntöttem, hogy év végén átiratkozom másik szakra. Így idén átiratkoztam gépi forgácsolónak, ezért újra járom most a kilencediket. A jegyeim jók, tanulással nincs gondom. Gyorsan tanulok mint való életben, mint játékban. Szabadidőmet szeretem gépen tölteni, most nincs is sok választásom karantén alatt. Legfőképp MTA-zok, illetve CS:GO-zok. CS:GO-ban futtatok egy szervercsoportot, melyen napi 100+ játékos fordul meg. Ez is alátámasztja, hogy felelősségtudó és érett vagyok. Ha elfogadtok a frakcióba 100%-ig biztos vagyok abban, hogy nem nagyon fogok más játékkal játszani csakis MTA-val. Nem tudom még mi mást mondjak igazából, ha kapok egy esélyt majd úgy is meg fogtok ismerni idővel. Köszi szépen, ha végig olvastad a lapom, szép napot! >