Anton Genatsvale jelentkezése az NNI kötelékébe

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Josh Tomsson

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
98
52
V4 karakter
Anton_Genatsvale
LV karakter
Avery_Torres
V2 karakter
-

Nemzeti Nyomozó Iroda - Jelentkezési Nyomtatvány
Jelentkezést összeszerkesztette, formázta: Charlie Cortez, Zane Cortez, Joshua F Cortez

1. paragrafus: OOC, játékon kívüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereden kívüli tudnivalókra vagyunk kíváncsiak, amit szívesen megosztanál velünk. A válaszaidban teljes, kerek mondatokat alkoss, mindvégig ügyelj a helyes nyelvhasználatra.

Hány éves vagy?
- 20 éves vagyok
Mennyi ideje játszol a See Game System MTA San Andreas szerverén?
- 2014 óta kisebb-nagyobb kihagyásokkal
Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kirúgva, kitiltva, a szerverről? Indokokat is mellékeld, ha jogtalannak találtad akkor is!(kép)
-
Mik voltak az előző neveid a szerveren? Opcionális: Írd le miért váltottál nevet X-ről Y-ra!(kép)
-
Hány játszott perced / órád van a karaktereden?(kép)
-
Hány NNI jelentkezési lapot írtál ezzel együtt?
- Ez lesz az első jelentkezési lapom, amit ide írok.
Mellékeld a karakter ID-d. (UCP)
-

2. paragrafus: OOC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel/előző karaktereiddel kapcsolatos OOC információkra vagyunk kíváncsiak.

Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Részletezd, hogy meddig jutottál, milyen névvel, meddig voltál ott és miért hagytad ott! (Ha V2 vagy LV jelezd)
- SeeMTA V4-en még nem voltam frakcióba, viszont LV-n hosszú ideig a LV Taxinál voltam, ahol vizsgabiztos beosztásig jutottam még anno 2018-2019 -ben, majd V4 bejövetele után kipróbáltam szintúgy LV-n a Parkolás felügyeletet, ahol kb 1-2 hetet töltöttem el.
Mutasd be a szerveren elért eredményeid (Adminisztrátor, TS/Fórum moderátor stb).
- -
Milyen OOC(!!!) indokokból szeretnél a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozója lenni? Minimum 3 mondat!
- Azért szeretnék a Nemzeti Nyomozó Iroda tagja lenni, mivel mindig is érdekelt a nyomozói szerepkör. Szeretném megtapasztalni milyen egy komoly szerveren ellátni a nyomozói feladatkört. Azért szeretnék még eme állomány tagja lenni, mivel jóbarátom Evo [ Hardy Cortez ] annyira sok történetet mesélt NNI-s korszakáról hogy számomra kedvett teremtett ahhoz hogy új kihívás alá vessem magamat az NNI kötelékében.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, és ebből mennyit tudnál az NNI-re fordítani?
- Akár napi 4-5 órát is.
Játszol-e a SeeGameSystem többi szerverén (LV, V2), töltesz-e be bármilyen pozíciót? (Frakciótagság, vagy adminisztrátor)
- Jelenleg már nem játszom másik SGS szerveren, de fentebb taglaltam LV-s pályafutásom.
Mellékeld a karaktered fórumtörténetét, vagy három élményképet amire büszke vagy (Opcionális).
- -

3. paragrafus: IC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel fogsz válaszolni. Szerepjátékhűen töltsd ki, a karakteredhez méltóan.

Neve?
- Anton Genatsvale
Állandó lakcíme, Telefonszáma, Email címe?
- Lakcím: Jupiter Hollow 12 - San Fierro , - Telefonszám: +38-76-233-4292 - Email cím: anton.genatsvale@see-mail.hu
Volt már korábban bármilyen rendvédelmi szerv tagja? Ha igen, hol, milyen rangon és mennyi ideig szolgált? Mi volt a távozásának az oka?
- Még nem voltam rendvédelmi szerv tagja.
Miért szeretne a Nemzeti Nyomozó Irodához csatlakozni?
- Szeretném visszaszorítani azt a tömérdek bűncselekményt, ami eme csodás várost tönkreteszik és lakosait félelembe tartják, szeretném elérni azt hogy See City biztonsága a lehető legjobb legyen és ne a bűnszervezetek fegyverropogásától legyen hangos.
Milyen feladatokat végez egy nyomozó?
- Egy nyomozó többféle feladatot is ellát, de ez szituációtól is függ hogy éppen mire van szüksége. Ilyen feladatok lehetnek: szervezett bűnözés felszámolása, adott esetben bűnszervezetbe való fedett munka végzés, megfigyelések elvégzése, bizonyítékok és információk gyűjtése, kihallgatások elvégzése, a bűncselekmények dokumentálása, bűnesetek felderítése és megoldása, társszervekkel való szoros együtt működés ha indokolt.
Tény és való, hogy minden ember egyéniség. Maga miben különbözik a többi jelentkezőtől? Pozitívumokat és negatívumokat is próbáljon írni!
- Személy szerint jól tudok alkamazkodni a taktikai szituációkhoz és ha valami balul sűl el, akkor gyorsan fel tudom mérni lehetőségeimet és a maximálisat hozom ki magamból az adott helyzetben. Mindig precízen dolgozom, sosem nyújtok 50%-ot, hanem folyamatosan 110%-on pörgök. Feljebbvalóimnak megadom a tiszteltet, ami elvárt. Rugalmas vagyok, ami ebben a hivatásban fontos, mivel a környezetünk, ami akár folyamatosan változik és ezért alkalmazkodnunk kell hozzá. Egy helyzetnek képes vagyok többféle kimenetelt is végig gondolni, ami olykor előnyös, de lehet hátrányos is. Remekül tudok csapatban dolgozni, főleg ha csapattársaimmal megtalálom a tökéletes közös hangsúlyt. Amennyire a lehető legtöbbet nyújtom a munkámban, ugyan annyira tudok lusta lenni a magánéletemben. Időközönként képes vagyok egy kicsit forrúfejű lenni, de ezt a szintet nehezen tudják elérni nálam.
Elrabolnak egy igen fontos személyt, elrejtőznek de mi megtaláljuk őket. Ők nem tudnak a jelenlétünkről, mi a teendő?
- Legelösszőr is fontos hogy feltérképezzük a helyet [ fogvatartók száma, esetleges járművek rendszáma,fegyverzetük,a hely tulajdonságai, elrabolt személy állapota ], ahol tartozkodnak és minden lehetőséget feljegyezni, melyekből a legideálisabbat kell kiválasztani és tervet készíteni hozzá. Miután a terv készen van, értesíteni kell a társszerveket hogy minden pozíció megfelelően el legyen látva. Miután mindenkinek ki lett osztva a feladatköre és el foglalta a pozícióját egy jó összhangba hozott rajtaütést kell végrehajtnai a helyen, mely során a legfőbb célunk a "VIP" személy kimenekítése és fogvatartóinak élve történő elfogása.

4. paragrafus: Hitelesítés
A jelentkezés során az igazat és csak az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg az enyémbe belecsempészni.

- Anton Genatsvale

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Evo

Zozi.

Pötyögtető
SzerverAdmin
v4
2020. 02. 04.
421
541
26
V4 karakter
Flavio Nieves
LV karakter
Adnan Elmas
B3sTklU.png

Tisztelt jelentkező.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Vezetősége értesíti, hogy a személyes meghallgatásra nem jutott tovább.

Tisztelettel: Flavio Nieves r. vezérőrnagy!
((Személyes megjegyzés: Kevés játszott perc, szerezz tapasztalatot a szerveren.))

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.