Antolin Prieto SGH jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Danii1

Újonc
Támogató
2021. 08. 21.
67
85
V4 karakter
Finn Zogja
LV karakter
Brian Welton

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Daninak hívnak, Antolin Prieto, 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< 91763 >>
Mi az SGH feladata?

<<Az SGH Adminsegéd feladata kisebb kérdésekre választ adni a játékosok számára, adminok feladatát könnyíteni kisebb ügyek elintézésvel.
Továbbítani Főadminnak vagy SzuperAdminnak üzenetet.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Régóta próbálok SGH tag lenni, de eddig nem volt még rá lehetőségem csak Ideiglenes Adminsegéd lenni, érdekel a feladatköre, illetve az admin pozició a célom. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Érett gondolkodású, kellő potenciát érzek magamba e feladat elvégzése iránt, érdekel az admin feladata, emellett időm is megengedné. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap: 4-5 óra. Hétvégén: 5-6 óra.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Negatív: Önfejű, Naív, Szókimondó.
Pozitív: Igazságos, Megértő, Kedves.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen igen!
1. Régóta érdekel az admin feladatköre, többször is megpróbáltam az lenni.

2. Szeretnék embereknek segíteni, könnyebbé tenni a dolgukat.
3. Pozitívan állok a dolgokhoz, vidám kezdem el a dologat.
4. Kordába szeretném tartani a szervert is a szabályszegők ellen, és mások játék élményét fenn tartani.
5. Magabiztos vagyok, ami elengedhetetlen. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Először is, az "RP" fogalmára térnék ki, mit jelent az RP (RolePlay), alapvető szabályzatok (MG, PG stb.) Szerverszabályzat ismerete nagyon fontos! Körbe vezetném a forgalmasabb helyeket. (VH, Autóker, Szerelőtelepek.) Közölném vele, hogy ez nem FUN szerver, nem TDMA, tehát normális kell viselkednie. Kitérnék az alapvető /me /do /ame parancsok használatára is, egy rp közbe jól jöhet számára. Elmondanám neki mi a különbség az IC és OOC közt, ne hogy össze keverje véletlen és probléma legyen belőle. Tanácsolnám neki a Fórumon való regisztrálást, mivel sok minden ott szokott lefolyni, esetleges PK például. Elmondanám, hogy TS3 mindenképpen legyen letölve, mivel ha frakcióba szeretne menni, akkor kelleni fog ez is számára. Discord, TeamSpeak, Fórum elérhetőséget csatolnék számára. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Szia! Ebbe én nem tudok segíteni, keress ezzel egy Adminisztrátort. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia! Ez szabályszegés, de én ebbe nem tudok segíteni, írj egy Adminnak. >>

[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia! Kérlek fejezd be az OOC minősítést, illetve a szerverszabályzatba benne van, hogy fegyver %-al átlehet verni bárkit bármikor. Azonnal pedig nem lehet mindig menni, amikor nincs ügy akkor mennek az Adminok. >>

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Kristof0723

DzsuánTheOnlyOne

𝙬𝙧𝙪𝙝𝙪𝙝𝙞𝙝𝙞𝙝𝙞𝙝𝙪𝙝𝙞
2021. 10. 03.
115
188
Sárosd
V4 karakter
Vito Tvrchi
LV karakter
🔰Fujikawa Aki🔰
V2 karakter
I've never had
Cső, elég régóta ismerlek és bírom a fejed. Szurkolok neked öcskös🔥

• Imádom
Reactions: Danii1

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 816
13 955
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia! Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

• Tetszik
Reactions: Danii1
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.