Anthony S Toretto jelentkezése a Redline Auto Service-be

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Freko001

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
35
15
V4 karakter
Anthony S Toretto
LV karakter
Danil Smirnov
V2 karakter
Anthony S Toretto
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< Anthony S Toretto >

Születési helye, ideje:
< Las Venturas, 1990.04.17 >

Édesanyja lánykori neve:
< Jessica Cruger >

Jelenlegi lakcíme:
< Whitewood Estates >

Hány éve él a városban?:
<30éve lakom a városban >

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Nagyon szeretem a gépjárműveket, van egy szenvedélyem feléjük és ez a munka lenne a legmegfelelőbb számomra. >

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
<Édesapám autószerelő volt, nagyon szerette őket és én is úgymond örököltem tőle ezt a szeretetet feléjük. Volt már dolgom gépjárművekkel szereltem őket egészen kis korom óta! >

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Hivatalosan nem, de otthon sokat segitettem édesapámnak. Van kellő tapasztalatom. >

Előző munkahelye(i):
< Postás,Taxisofőr. >

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
<Természetesen >

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

< Anthony S Toretto >

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< 66809 >

Eddigi frakcióid:
< Taxi >

Jelenlegi frakciód:
<- >

Mióta RP-zel?:
<Összesen 5éve RP-zek MTA szervereken, kissebb,nagyobb kihagyásokkal. >

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Új közösség tagja szeretnék lenni, új embereket és barátokat szerezni.>

Miért pont téged válasszunk?:
< Úgy gondolom, hogy rendelkezem elég RP tapasztalattal és játszott percel ahhoz, hogy egy új frakciót kipróbálhassak, Szeretek csapatban dolgozni, gépjárműveket is szeretem és új embereket megismerni. >

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<https://imgur.com/a/OFb2vr3 >

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<https://imgur.com/a/rF8vnjr >

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/dx4IBpH >

Voltál-e már szerelő?:
< SeeMTA Las Venturas szerverén még nem! >

Mennyi idős vagy?:
< 18 éves vagyok >

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 3éve játszom a szerveren >

Használsz-e TS3-at?:
<Természetesen >

Használsz Facebook fiókot?:
< Igen, persze. >

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
<3óra minimum! >

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
<Délután >

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Az 1-es lehetőséget tudnám teljesiteni. >

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
<
Norbert a nevem 18 éves vagyok és Romániában élek, ezenbelül Erdélyben. Szabadidőmben sportolni, számitógépezni szoktam. Kis korom óta autóbolond voltam, nagyon szeretek olvasni róluk, utána járni dolgoknak és új dolgokat megtanulni róluk. Van három háziállatom akik kis korom óta még mindig velem vannak és nagyon szeretem őket. Szeretném folytatni a továbbtanulást ami az autókkal kapcsolatos és majd egy jó munkahelyet szerezni. Megbizható, alázatos, segitőkész személy vagyok, ugyanakkor viccesnek is tartom magam. Nem szeretm a kétszinű embereket, a hazudozókat vagy azokat akik mást mutatnak meg magukról amik nem is valójában. Mindig is volt egy gyengeségem az Amerikai életmódra, nagyon tetszenek maga a városok kiépitése is illetve a sok nagy motorú gépjármű. Abban reménykedem, hogy valamikor az életemben ki fogok tudni menni Amerikában, hogy közelebbről is lássam a dolgokat. Ez volna az álmom.

>

Utoljára szerkesztve:

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.03.28. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.