Anthony Mendrick jelentkezése Fix & Drive Mechanic Shop, szerelő poziciójára.

vinzmax

Újonc
2019. 02. 08.
59
354
V4 karakter
Anthony Mendrick

fix-log-NM.png

OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Hány éves vagy?
~ 26 ~

Mi az Account ID-d?
~ 221118 ~

Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ Olyan 10-11 éve ~

Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ Folytonosan olyan 2024 februárjában kezdtem el. 44 362 percem van. ~

Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~Kattins a képért ~

Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ Dolgozom IRL de általában munkaután este fenn vagyok. Szabadnapjaimban olyan 3-4 órát tudok fixen lenni ~

Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~ Nincs semmi olyan szabályzat ami miatt probléma kerül fel számomra szóval igen. ~

Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~ Ndrangheta' frakcióban voltam. 8 hónapot. ~

Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ Nincs ~

Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~ Ha probléma mentes, nyugodt és jó fej emberre van szükség akkor én vagyok az emberetek. ~

Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Discord párti vagyok leginkább. Persze ha szükség akkor TS3-ra is feltudok menni. Rendelkezem mikrofonnal. ~

IC RÉSZ

A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.

Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Neve:
~ Anthony Mendrick ~

Születési helye, ideje:
~ Los Colinas 1996.05.23. ~

Édesanyja leánykori neve:
~ Amanda Hathaway ~

Bejelentett állandó lakcím:
~ Lost Flores, 45 street ~

Legmagasabb iskolai végzettség:
~ San Fierro Gépészeti Szakközépiskola 4 éves tanfolyam. ~

Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ Igen rendelkezem. ~

Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~ Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe azért szeretnék tartozni, mert elismert a szakmai hozzáértésük, és lehetőséget biztosítanak a fejlődésre. Munkakörnyezet kedvező számomra. ~

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Iskolai gyakorlattal rendelkezem. ~

Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Bár még kezdő vagyok, gyorsan tanulok és elkötelezett vagyok a fejlődés iránt. Kiváló problémamegoldó készségekkel rendelkezem, és lelkes vagyok. A csapat szerves részeként szívesen dolgoznék, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk a város lakosainak! ~

Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)

~ Gépjárműjavító szak elvégzése során elméleti és gyakorlati alapokat szereztem a gépjárművek karbantartásában és javításában.
Fiatal gépjárműszerelő gyakornokként szeretném kamatoztatni tudásomat és bővíteni gyakorlati tapasztalataimat. Angol idegennyelv számomra nem idegen, így lehetővé teszi könnyedén használom az autós szervízprogramokat.
~

• Tetszik
  • Fire
Reactions: bandi37 és Tomi72