Anthony D Gracia Jelentkezése a Nemzeti Adó és Vámhivatalba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jou Mariiioo

Újonc
2020. 11. 14.
9
0
V4 karakter
Anthony D Gracia
V2 karakter
Zoe Kayle
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC rész

[#1] Mi a neved?
~Filip~

[#2] Hány éves vagy?
~16~

[#3] Játszott perceid száma?
~15000~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~https://imgur.com/a/mMxCdY9 ~

[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/a/mMxCdY9 ~

[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~Alapvetően érdekel az egész rendvédelem munkássága , úgy szerveren mint a való életben. Szeretnék egy remek közösség tagja lenni a frakció keretein belűl. ~

[#7] Miért téged válasszunk?
~ Rendvédelmi szerveknél rengeteg tapasztalatot szereztem,(más szervereken) és úgy gondolom megfelelő tudással rendelkezem. Szeretnék megismerni egy új társaságot, és izgatottan várom a kihívásokat. ~

[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Nem voltam. ~

[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~Hétköznap: 5-6 óra Hétvégén: akár 8-9 óra ~

[#10] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Ahogy már említettem Filipnek hívnak és a 16. életévemet fogom tölteni pár hét múlva. Borsod megyében lakok,Miskolc mellett egy kisebb városban. Rendészeti iskolába járok, jelenleg 9. évfolyamos vagyok. Elég komolyan veszem a dolgokat illetve könnyen illeszkedek új társaságba. Nyáron kezdtem el a Downhill-t,viszont mostanába a kedvem is el ment tőle. Nem lehet könnyen felhúzni, ha hibázok elismerem,van amikor túl szókimondó vagyok, emiatt könnyen megbántok másokat, nem szeretem ha mások a hátam mögött beszélnek rólam, ha ezt megtudom, nagyon hirtelen felkapom a vizet, Röviden tömören ennyit magamról. ~

II. PARAGRAFUS

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Anthony D Gracia ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos 1998.05.31 ~

[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ https://imgur.com/a/NQBDhoG https://imgur.com/a/sRo5dHI ~

[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ ÁFÁ-s számla ellenőrzés hogy ad-e számlát,határ ellenőrzés,rutin igazoltatások,gyanúsított megfigyelése,kamionok papírjai átvizsgálása illetve a pótkocsi ellenőrzése. ~

[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro és környéke. ~

[#6] Előző munkahelyei?
~ Országos Katasztrófavédelem,Fix&Drive Service,See City Taxitársaság ~

[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Büntetlen előéletem van. ~

[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Legelőször felszólítom megaphone segítségével, hogy lassan, a forgalom megzavarása nélkül húzódjon félre, majd állítsa le a gépjárműve motorját, ezek után elmondom az adott személy/személyeknek hogy ki vagyok, elmondom a jelvényszámom, majd pedig az okmányokat elkérném ellenőrzésre az adott illetőtől, majd átnézném a csomagteret ~

[#9] Miért pont önt válasszuk?
~ Szakmai háttér, jó kommunikációs készség, motiváltság. ~

[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~A kényszerítőeszköz nem minden esetben használható. A legegyszerűbb fogalom az , hogy akkor használhatok kényszerítő eszközt a gyanusítottal szemben , amikor az én vagy a tásram testi épségét veszélybe sodorja. De vannak más esetek is. Éles lőfegyvert akkor használhatok , ha a gyanusított tüzet nyitott ránk. Ilyenkor a mi / civiliek testi épsége a legfontosabb. ~

[#11] Önéletrajz: (180 szó)
~ Anthony D Gracia-nak hívnak és 1998-ben születem egy nyugodt paraszti házban de a szüleim elég olyan középosztályba tartoztak, én egész nyugodt gyerek voltam egész gyerekkoromban. Általános iskolában nagyon jó jegyeim voltak olyan 4-5 között mozogtam. Általánosiskola után eldöntötem hogy Rendvédelmis leszek és jelentkeztem a San Fierroi Rendészeti szakközépiskolába. A 4 éves szakközépiskola után jelentkeztem a Tiszti képzésre a Los Santosi Közszolgálati Egyetemen. Most az előtt állok hogy megkezdjem a nagy betűs életet! ~

Utoljára szerkesztve:

Jack00

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
342
38
V4 karakter
Jack Stevens
LV karakter
Jack Stevens
V2 karakter
Jack Styles
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Anthony D Gracia!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé benyújtott jelentkezési lapját átolvastuk!

Az ön jelentkezése elfogadásra került.

Kérjük amint tud, keressen fel egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:

Jack Styles
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.