Anthony Baker Panasza - Zion Sutherland

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Hamii06

Barangoló
Támogató
2019. 04. 25.
88
37
21
Budapest
LV karakter
Anthony Baker

047cd4fe52bfab8af4e703ad46c66b02.png

I. SZEMÉLYES ADATOK

Keresztnév: Anthony
Vezetéknév: Baker
Telefonszám: +38-76-150-0934
Email cím: anthonyb0422@seemail.com

II. PANASZRA TETT OFFICER(EK), PANASZ KIFEJTÉS

Officer(ek) neve: 2 személy volt jelen, Zion Sutherland az egyik személy. Ezt is csak az aláírásából tudtam meg.
Officer(ek) jelvényszáma: Szintén nem tudom.
Eset helyszíne: Redsands East (lámpás kereszteződés)
Dátum, idő: 2024.01.13 20:10

Panasz kifejtése: Egy forgalmi balesetet és az utána való intézkedést szeretném leírni:
Én a saját jármúvemmel, minden szabályt és sebességhatárt betartva közlekeddtem. Az utamon egy forgalomirányító lámpával elátott kereszteződéssel találtam szembe magam. A jelzés zöld színű volt, közelebb érve váltott sárgára. Én jobbra szerettem volna kanyarodni, ezt irányjelzéssel és minden egyéb más szabály betartásával megkezdtem. miközben kanyarodtam, egy rendőr járművel találtam magam szemben, az én sávomban, ami nagy sebeséggel haladt felém. Az ütközés frontális és elkerülhetetlen volt. A járművemmel (Mellékelt képeken sárga taxi) az út túloldalára csúsztam, és egy épület állított meg, az Officer-ek a kereszteződés közepére csúsztak. a járművük Megkülönböztető fényjelzéssel, viszont Megkülönböztető hangjelzés nélkül közlekedett. Miután meggyőződtünk róla hogy személyi sérülés nem keletkezett, bemutatkozás és jelvény felmutatása nélkül az egyik úr elkérte a jogosítványomat. Előszőr az imént említett indokok miatt, és mert nem tartottam magamat felelősnek a történtekért, nem tettem eleget a kérésnek, a második felszólításra viszont átadtam az iratokat. Egy rövid beszélgetés következett, amiben az Officer töbször felhívta rá a figyelmemet hogy megkülönböztető jelzéssel elsőbbsége van, egyéb trágár szavak használata melett. Miután ezt sokadjára elmondta, és arra hivatkozott hogy egy taxisnak ezt tudnia kéne ellenőrizte a jogosítványomat, és egy csekkel együtt visszaadta azt. Gyorsan elköszönt, egy szerinte frappáns, szerintem pedig nem megfelelő módon. (elköszönésében sok balesetokozást kívánt). Mindez olyan gyorsan történt hogy mire megnéztem a csekket hogy mi áll benne, (mert erre sem tért ki szóban) már nem is voltak a helyszínen, biztos nagyon siettek. A csekk 100.000$ értékben lett megállapítva 6(02) és 6(04)-es indokkal. Számora teljesen elfogadhatatlan a büntetés, mivel nem én voltam a baleset okozója. Annak ellenére hogy sziréna nélkül közlekedtek, mindíg megadom az elsőbbséget, és a tiszteletet bármely rendvédelmi szerv alkalmazottjának. Ebben az esetben esélyem sem volt, mert egy tizedmásodpercnyi időm volt reagálni, az én sávomban nagy sebességgel közlekedő rendőrrel szemben. Szeretném kérni az eset kivizsgálását, és a büntetés újratárgyalását mivel az Officer stílusából kiindulva nem hiszem hogy az enyém az első panasz.

Mellékletek: Az első kép az eredeti haladási irányomból készült, itt kanyarodtam be jobbra. A második képen azt at utcát fotóztam, ahonnan az érintett személyek érkeztek

Utoljára szerkesztve:

Vajas

menekülök tovább el a kékektől🥷🏽
2019. 01. 10.
303
3 551
Vienna
V4 karakter
Noah Rehn
LV karakter
Keith Dowler
047cd4fe52bfab8af4e703ad46c66b02.png

Tisztelt Anthony Baker!

Az Internal Affairs Bureau felülvizsgálta az ön panaszát. Az iroda az alábbiakat állapította meg az üggyel kapcsolatban:

Officer Sutherland és társa hibát követett el azzal, ahogy behajtottak a kereszteződésbe minden körültekintés nélkül. A fényjelzés természetesen előnyben részesíti az adott egységet, viszont ettől független minden egyes kereszteződésnél és egyéb útszakasznál meg kell bizonyosodniuk, hogy a forgalom megáll, és elsőbbséget adnak a megkülönböztető jelzést használó járműnek. Továbbá Officer Sutherland stílusa sem volt helytálló az ügy kapcsán, ahogy a bírság kiszabása és mértéke sem.

Végérvényben az ön által benyújtott panasz jogos, elfogadásra került. Hetvenkét órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot a kártérítés miatt.

7bdb91c2b365db07ea6938d0bee55284.png

Sergeant Jonathan Walsh
Internal Affairs Bureau
Las Venturas Metropolitan Police Department
01/18/2025

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.