Anthony Baker jelentkezése a Büntetés Végrehajtási Intézet-be.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

driftking

Újonc
2020. 06. 24.
3
0
LV karakter
Antonio Clark
test3.png

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány

A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.

Hogyan neveznek IRL?

〈 Csabinak hívnak. 〉

Jelenleg hány éves vagy?

〈 14 éves vagyok februárban fogom tölteni a 15-öt. 〉

Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?

〈 2-3 óra biztosan meglenne 6-7 óra is akár. 〉

Hány játszott perced van jelenleg?

〈 3993 percem van jelenleg. 〉

Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

〈 - 〉

Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

〈 - 〉

Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.

〈 Nem használtam másik nevet. 〉

Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

〈 imgur.com/a/NWJPuUz Nem volt még adminjailem nem is szeretnék kapni. 〉

Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.

Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

〈 imgur.com/a/fpqLrBc Sajnos részesültem egy darab kitiltásban rp alóli kilépés miatt egy ember IC beszólt majd én mondtam neki hogy ha nem hagyja abba leütöm és hát elkezdtem ütni elővette a spray kannát animba ütöttem ezután beragadt a kocsim nem tudtam elmenni mivel nekem már dolgom lett volna és hát gondoltam hogy vége az RP-nek hallottam a szirénát és én pont akkor nyomtam rá a kilépés gombra. 〉

Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.

〈 Családomon belül dolgoznak a büntetés végrehajtásnál nagyon tetszik ez a szakma. Ezen belül elméleti dolgokat tudok elsajátítani amit később talán a gyakorlatba is átvihetek. És azért hogy fejlesszem az RP tudásomat egy nagyobb szintre. Láttam videókat erről a frakcióról és nagyon tetszett. Mivel láttam videókban ezért jó RP lehetőség is. Iskola után szeretnék ilyesfajta helyen IRL elhelyezkedni. 〉

Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?

〈 Igen rendelkezem mindkettővel. 〉

A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.

Teljes neve:

〈 Anthony Baker 〉

Édesanyja leánykori neve:

〈 Greta Woods 〉

Születési helye és a pontos dátum:

〈 Los Santos Hospital 1997.06.04 〉

Bejelentett lakcíme:

〈 Los Santos Beach Street 21. 〉

Jelenlegi telefonszáma:

〈 38761120186811 〉

Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):

〈 Anthony Baker vagyok 23 éves Los Santosban élek. Van egy BMW S1000 motorom amit nagyon szeretek. Szabadidőmben motorozok illetve ritkán horgászok és gondozom a farmomat. Apukám elhagyott minket még kiskoromban. Édesanyám Las Venturasban él amikor tehetem megszoktam őt látogatni. Testvérem nincsen kiskoromban, anyukám nehezen tartott el egyedül. Rendőrképző iskolába jártam és Rendőrtiszti főiskolát végeztem. Las Venturasban is éltem Nagyker futárként dolgoztam ott. Nagyon szeretném ezt a munkát mivel van képzettségem is és fizikálisan is megfelelek a követelményeknek. Angolul kifejezetten jól beszélek németül viszont kevesebbet. Las Venturasban gyártósori munkásként is dolgoztam. 〉

Hagen

hüppmozdony
2019. 06. 19.
439
701
23
Budapest VIII.
V4 karakter
Cerko Palinho
LV karakter
Cody Clemente
test3.png

Büntetés-végrehajtás
Tisztelt Jelentkező. Ezen üzeneten keresztül értesítem, hogy jelentkezési lapját a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának vezetősége feldolgozta. Értesítem, hogy a lapja elutasításra került. Kérjük eme hír hallatán ne csüggedjen el, következőleg is megpróbálhatja. További sok sikert kívánunk. ((megjegyzés: Gyűjtés még egy kis tapasztalatot a szerveren, nagyon kevés a játszott perced. Helyesíráson egy kicsit csiszolj, és 1-2 hónap múlva próbáld újra!)) Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, Easter Bay Chemicals

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.