Nyomozásban résztvevő személyek, egységszámok: Alicia Benson Nyomozó B-13
Nyomozás dátuma: 2025.02.17.
Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) szolgáltatás ellenőrzése
Ellenőrzött cégneve: -
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: -
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Pablo Bryen
Előállított személy(ek) neve(i): Pablo Bryen
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): BCM 1$ ((3-as szintű))
Nyomozás eredménye (részletesen): Benson nyomozóval bukkantunk egy fuvarozó hírdetése, ki is hívtuk, egy megbeszélt helyszínen találkoztunk, kifizettem a fuvardíjat, azonban számlát nem kaptam róla. Kiszállítottuk Mr. Bryen-t az autóból, felvilágosítottuk, hogy elő fogjuk állítani bejegyzetlen cég működtetése miatt. Az előállítás után a büntetését megkapta, a nyomozást lezártuk.
Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) szolgáltatás ellenőrzés
Ellenőrzött cégneve: Hegi-Trans Kft.
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 2168
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Lewis K Murray
Előállított személy(ek) neve(i): -
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): -
Nyomozás eredménye (részletesen): Benson nyomozóval bukkantunk egy vontatós hírdetésre, ki is hívtuk egy helyszínre bikázás céljából. Mr Murray meg is érkezett, bikázás után elkérte az összeget, kiállította a számlát, így a nyomozást sikeresen lezártuk, Mr. Murray-t tovább is engedtük.
Nyomozásban résztvevő személyek, egységszámok: Alicia Benson Nyomozó
Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) szolgáltatás ellenőrzése
Ellenőrzött cégneve: Kubillo Corporation
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 1199
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Geo Fury
Nyomozás eredménye (részletesen): Mr Fury hírdetésére bukkanva, seering Dynonál találkoztunk. Meg is beszéltük melyik autót állítja be, mondtam neki, hogy kifizetem és teszek bele egyedi tuningot. Mr Fury ezzel a lendülettel elő is vette a számlatömböt, hogy kiállítsa a számlát, azonban felvilágosítottuk, hogy szolgáltatását ellenőrizzük. Együttműködő volt, átadta a számlatömböt amit használt, vetettünk rá egy pillantást, mindent rendben találva útjára engedtük Mr. Fury-t.
Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) szolgáltatás ellenőrzés
Ellenőrzött cégneve: EcoMotion Inc.
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 46
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Miller Enzo
Nyomozás eredménye (részletesen): EcoMotion hírdetésünkre bukkanásunk után kihívtuk Mr Enzo-t egy megbeszélt helyszínre szállított, elkérte a fuvarozás összegét, kiállította a számlát. Kiszállítottuk, elkértük iratait, lefuttatuk a rendszerben mindent rendben találva Mr. Enzo-t tovább is engedtük a nyomozást lezártuk.
Nyomozásban résztvevő személyek, egységszámok: B-08
Nyomozás dátuma: 2025.02.18.
Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) szolgálétatás ellenőrzése
Ellenőrzött cégneve: Matuka Rt
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 2163
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Jackson Magnum
Nyomozás eredménye (részletesen): Rábukkantam Mr. Magnum hírdetésére, így kaptam a lehetőségen, ki is hívtam egy bikázás erejére. Megérkezése után csomagteréből kiszedte a bikakábelt, ráakasztotta a saját, valamint az én szolgálati autóm akksijára, a bikázás megtörtént. Kifizettem Mr. Jackson bikázási árát, megírta a számlát, letépés után átadta nekem. Tájékoztattam, hogy a KNyF-től érkeztem szeretném leellenőrizni Őt is és a céget is. A nyomozás hamar lezárult, hisz maga Mr Magnum volt a tulajdonosa Matuka Rt-nek így sikeres nyomozást zártam a hátam mögött.
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Damian Robbie
Nyomozás eredménye (részletesen): Mr Robbie hírdetésére bukkanva hívtam őt ki taxi szolgálatás igénybevételének céljából, fuvarszolgáltatásának végén említettem neki, hogy ellenőrzés alá vonom. Lefuttatam az adatait a rendszerben, mindent rendben találtam, a számlát helyesen kiállította, ezek után Mr. Robbiet útjára engedtem, a nyomozást lezártam
Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) Illegális munkavégzési tevékenység felkutatása
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): James Richalison
Előállított személy(ek) neve(i): James Richalison
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): BCM
Nyomozás eredménye (részletesen): Jessica Hasselbach Főtörzszászlós jelzett rádión, hogy egy igazoltatás során kisebb probléma merült fel, egyből át is öltöztem nyomozói ruhába, el is indultam a helyszínre. Mint kiderült Mr. Richalison megfigyelésünk alatt állt, így utánanézve a dolgoknak kiderült hogy Bejegyzetlen cég működtetése szerepel a háta mögött, amit ő is alátámasztott, hogy számlaadás és cég nélkül fuvarozott a Rendőrség állományából 2 személyt. Bevittem a kihallgató terembe, elmondtam neki a vádakat, együttműködésének köszönhetően hamar le is vittem a cellákhoz ahol megkapta a büntetését.
Nyomozásban résztvevő személyek, egységszámok: Zarina Costa Főnyomozó B-08
Ellenőrzött cégneve: Jakson Transporter
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 2182
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Allen Jakson
Nyomozás eredménye (részletesen): Mr Jakson hírdetésére bukkanva hívtuk ki egy szolgáltatás igénybevételéhez. Megérkezése után bebikázta az autónkat, elkérte az erre megfelelő összeget, majd kiállította a számlát, ezután fedtük fel magunkat Costa Főnyomozóval. Ellenőriztük Mr Jakson adatait, mindent rendben találtunk így a nyomozást lezártuk.
Nyomozásban résztvevő személyek, egységszámok: Zarina Costa Főnyomozó
Nyomozás dátuma: 2025.02.19.
Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) egyéb
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Allen Jakson
Előállított személy(ek) neve(i): Allen Jakson
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): HEM, NYH 169.000$
Nyomozás eredménye (részletesen): Mr Jakson ellenőrzése után kihívtunk egy másik személyt, mire Jakson odaállított, lebuktatott minket, hogy nyomozók vagyunk, így Costa Főnyomozóval vissza is hívtuk, visszatérése után felvázoltuk, hogy előfogjuk állítani Nyomozás hátráltatásának vádjával. A büntetés kiszabása után lezártuk az intézkedést.
Nyomozásban résztvevő személyek, egységszámok: Zarina Costa B-08
Nyomozás dátuma: 2025.02.19.
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Jimmy Goodman
Nyomozás eredménye (részletesen): Mr Goodman hírdetésére bukkava kihívtuk egy helyszínre, megkértük vontasson el minket egy benzinkútra. Vontatás után kifizettem a kért összeget, megkaptuk a számlát, felvilágosítottuk, hogy nyomozás végett kerestük fel, lefuttatuk az adatait a rendszerben, mivel mindent rendben találtuk így útjára engedtük egy sikeres nyomozás után.
Nyomozás dátuma: 2025.02.20.
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Vito Lewis
Előállított személy(ek) neve(i): Vito Lewis
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): 141§ Bejegyzetlen Cég Működtetése 100.000$
Nyomozás eredménye (részletesen): Mr Lewis hírdetésére bukkanva, elfutottam egy helyszínre. szolgálati autómat leraktam egy ponton, kihívtam Mr Lewis-t megis érkezett elszállíttatam magamat a szolgálati gépjárművemhez, elkérte a fuvar összegét, kifizettem elköszönt, számlát nem kaptam. Gyorsan szolgálati autómba pattantam utána eredtem, félreállítottam, felvilágosítottam, hogy Nyomozó vagyok. Lefuttattam az adatait a rendszerben, sem cég alatt, sem cégtulajdonosként nem szerepelt a neve, kiderült, hogy körözés alatt áll Mr Lewis. Előállítottam szembesítettem a vádat vele szemben, büntetését megkapta, a nyomozást lezártam.
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Barry Holman
Nyomozás eredménye (részletesen): Mr. Holman hírdetésére bukkantam, elfutottam egy helyre távol szolgálati autómtól, kihívtam Mr. Holman-t megérkezése után visszavitettem magamat szolgálati autómhoz, megérkezés után felfedtem Nyomozói létemet, elkértem az iratait, lefuttattam a rendszerben, mindent rendben találtam számlát is kaptam, Mr. Holmant sikeres nyomozásom után útjára is engedtem.
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Keshawn Sawyer
Előállított személy(ek) neve(i): Keshawn Sawyer
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): 141§ Bejegyzetlen cég működtetése, 1$ ((1-es szintű))
Nyomozás eredménye (részletesen): Mr. Sawyer hírdetésére bukkantam rá, ki is hívtam egy fuvar igénybevételének címszavával ezzel a nyomozást elkezdtem. Kiválasztott úticélunkra való megérkezésünk után felfedtem magam, ellenőrzés alá vontam Mr. Sawyert, kiderült hogy sem cég tulajdonosként, sem cég alkalmazottként nem szerepel a rendszerünkben. Felvilágosítottam, hogy előfogom állítani, előállítása során elmondtam ellene a vádat, büntetését megkapta.
Nyomozás dátuma: 2025.02.21.
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Emily Palmer
Előállított személy(ek) neve(i): Emily Palmer
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): 141§ Bejegyzetlen cég működtetése, 100.000$
Nyomozás eredménye (részletesen): Mrs. Palmer hírdetésére bukkanva, kibérelt farmomhoz mentem, megkértem fáradjon oda. Beszállítás után számlát nem kaptam, utánamentem szolgálati autómmal félreállítottam, felfedtem magam, ellenőrzés alá vontam, leellenőriztem Mrs. Palmert a rendszerben, sajnos sem cégtulajdonos sem cég alkalmazottként nem találtam Őt. Felvilágosítottam Őt, hogy ez bűncselekmény, előfogom állítani. Előállítása során elmondtam a vádat ellene, büntetését megkapta, kihallgatás során együttműködő volt.
Nyomozás eredménye (részletesen): Nyomozói, valamint MERKUR bevetési egységünkkel tevékenykedtünk a MALIBU bulin, mikoris az egységeing bevetése után és már az intézkedés végén véltük felfedezni az emeleten Mr. Dalint. Főhadnagy kérésére megbilincseltük ruházatátvizsgálás során találtunk nála Fegyveralkatrészeket is. Tájékoztattuk Jasper nyomozóval, hogy előfogjuk állítani majd előállítás során adott információt egy személyről számunkra, emiatt személyesen Caron nyomozó adott 20% enyhítést Mr. Dalin börtönbüntetéséből. A nyomozás itt lezárult, büntetését megkapta.
Nyomozásban résztvevő személyek, egységszámok: Lily Jasper Nyomozó B-10
Nyomozás dátuma: 2025.02.22.
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Alcons Pablo
Előállított személy(ek) neve(i): Alcons Pablo
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): 141§ Bejegyzetlen cég működtetése 22§ Kötelező Felszerelés Hiánya 25§ Érvénytelen forgalmi engedély 132.000$
Nyomozás eredménye (részletesen): Mr. Pablo hírdetésére bukkanva kihívtuk egy helyszínre elvontattatuk magunkat benzinkútra, kértünk egy bikázást is. Elkérte az összeget számlát azonban nem kaptunk. Utána eredtünk félreállítottuk, elkértük az iratait, kiderült hogy sem cégtulajdonos, sem cég alkalmazottként nem szerepel a rendszerben, tájékoztatuk, hogy előfogjuk állítani. Előállítás és kihallgatás után megkapta a büntetését, a nyomozást lezártuk.
Ellenőrzött cégneve: Ombra Motors & Logistics
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 2046
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Zane Ombra
Nyomozás eredménye (részletesen): Jasper Nyomozó rendelte ide egy vontatásra Mr. Ombrat. Megérkezése után, majd számla kiállítása után Jasper nyomozó elkérte az iratait, számlatömbjét amivel dolgozik. lefuttatuk a rendszerben az adatait, mindent rendben találva Mr Ombrat útjára engedtük a nyomozást sikeresen lezártuk.
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Jimmy Goodman
Nyomozás eredménye (részletesen): Jasper nyomozó hívta ki Mr. Goodmant egy vontatás erejére. Megkértük vontasson el minket egy benzinkútra. Megkérkezésünk után Jasper nyomozó elkérte Mr. Goodman iratait lekértük adatait a rendszerben, minden stimmelt, minden rendben volt, így Mr Goodmant tovább is engedtük, a nyomozást lezártuk.