- 2019. 02. 18.
- 230
- 155
- 20
- V4 karakter
- Adelynn Rose
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Anomyle, Trevor Montalbano 18 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 173271 >>
Mi az SGH feladata?
<< SGH feladata az adminisztrátorok munkájának segítése, megkönnyítése, játékosok kisebb kérdéseire választ adjon. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék a sok szerveren töltött idő után valami olyat csinálni amivel a szervet segíthetem kicsit visszaadni a sok élmény miatt amit a szerver nyújtott nekem. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Azért engem válasszatok a többi jelentkezővel szemben mivel jó problémamegoldóképeségem mellet jól dolgozom csapatban, ha valamit szeretek azt komolyan és legjobb tudásom szerint csinálom. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 2-3 óra. Hétvégén 3-6 óra. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
pozitív tulajdonságok | negatív tulajdonságok |
Jó problémamegoldó képesség | Hiúság |
Előzékenység | Feledékenység |
Barátságos | Lobbanékonyság |
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ezen még nemigazán gondolkodtam, valószínűleg akkor választanom kéne a frakcióm és az adminisztrátori munka között ez egy nehéz döntés lenne de még kitudja mit hoz a jövő. Egyenlőre még azt mondom későbbiekben nem szeretnék adminisztrátor lenni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ha ezt Pm-ben kell tegyem akkor megpróbálnám minél érhetőben elmagyarázni, hogy ez egy roleplay szerver. Tehát a karaktered életét kell felépítened és reálisan eljárni ami annyit takar, hogy ne csinálj olyan dolgokat amit IRL sem tennél. Illetve figyelmeztetném a szabályok betartásának fontoságára, hiszen véleményem szerint az ucp előélet jellemzi a játékos komolyságát a szerver felé >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válaszom az lenne, hogy ilyen ügyben én nemtudok segíteni keressen egy adminisztrátort amennyiben megfelelő indokkal kéri azt. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.
<< Hali. Szabályzat nem írja elő, hogy hányas színtől lehet rabolni az meg, hogy IC szid az teljes mértékben IC ügy.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ezen még nemigazán gondolkodtam, valószínűleg akkor választanom kéne a frakcióm és az adminisztrátori munka között ez egy nehéz döntés lenne de még kitudja mit hoz a jövő. Egyenlőre még azt mondom későbbiekben nem szeretnék adminisztrátor lenni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ha ezt Pm-ben kell tegyem akkor megpróbálnám minél érhetőben elmagyarázni, hogy ez egy roleplay szerver. Tehát a karaktered életét kell felépítened és reálisan eljárni ami annyit takar, hogy ne csinálj olyan dolgokat amit IRL sem tennél. Illetve figyelmeztetném a szabályok betartásának fontoságára, hiszen véleményem szerint az ucp előélet jellemzi a játékos komolyságát a szerver felé >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válaszom az lenne, hogy ilyen ügyben én nemtudok segíteni keressen egy adminisztrátort amennyiben megfelelő indokkal kéri azt. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.
<< Hali. Szabályzat nem írja elő, hogy hányas színtől lehet rabolni az meg, hogy IC szid az teljes mértékben IC ügy.>>