- 2019. 01. 10.
- 110
- 134
- 25
- V4 karakter
- Achim Klostermann
- LV karakter
- Martin Rodriguez
- V2 karakter
- Marshall Steve
Panasztevő InGame neve:
► Anke Zamir ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Cody Hathaway & Ario Wade ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Tegnapi nap folyamán kint állok a házam előtt egy frakció társammal majd egy motor állt meg a házamnál Cody Hathaway-el, ekkor elkezdett engem kérdőre venni hogy itt lakok-e és ha nem akkor mégis mit csinálok ott.. ekkor éreztem hogy baj lesz és hamar rádióztam segitségért a frakció társamnak (aki időközben elment) hogy jöjjön vissza. Eztán megérkezett egy piros Bobcat is Ario Wade-el. Majd miután a Cody megkérdezte hogy ki jöjjön vissza? elkapta a torkomat 1 db. /me -vel erre én instant rávágtam egy /megpróbál kifordúlni -t szerencsére sikerült is ekkor elkezdtem futni a házam bejárata felé majd az Ario Wade előrántott egy Tec 9-et és többször is eltalált, majd elvéreztem.
Én arra lennék kiváncsi első sorban hogy mégis mi volt ez az akció illetve az Ario Wade-l le lett-e rpzve az hogy te hol vagy és hogy hova menjen, mivel a jelenlétemben senkinek sem adtál le információt. Kicsit MG gyanus ez az egész illetve ha valóban okkal történt ez az akció annak az előrpjéről szeretnék látni egy logot amennyiben az elbiráló admin is ezt látja a legjobbnak. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► PK ◄
Megjegyzés:
► Előre is köszönöm az elbiráló Admin segitségét ez ügyben. ◄