Anke Zamir > Cody Hathaway & Ario Wade [Soap]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cappsy

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
110
134
25
Németország, Észak-Rajna-Vesztfália
payhip.com
V4 karakter
Achim Klostermann
LV karakter
Martin Rodriguez
V2 karakter
Marshall Steve

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Anke Zamir

Panaszra tett személy InGame neve:
Cody Hathaway & Ario Wade

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tegnapi nap folyamán kint állok a házam előtt egy frakció társammal majd egy motor állt meg a házamnál Cody Hathaway-el, ekkor elkezdett engem kérdőre venni hogy itt lakok-e és ha nem akkor mégis mit csinálok ott.. ekkor éreztem hogy baj lesz és hamar rádióztam segitségért a frakció társamnak (aki időközben elment) hogy jöjjön vissza. Eztán megérkezett egy piros Bobcat is Ario Wade-el. Majd miután a Cody megkérdezte hogy ki jöjjön vissza? elkapta a torkomat 1 db. /me -vel erre én instant rávágtam egy /megpróbál kifordúlni -t szerencsére sikerült is ekkor elkezdtem futni a házam bejárata felé majd az Ario Wade előrántott egy Tec 9-et és többször is eltalált, majd elvéreztem.
Én arra lennék kiváncsi első sorban hogy mégis mi volt ez az akció illetve az Ario Wade-l le lett-e rpzve az hogy te hol vagy és hogy hova menjen, mivel a jelenlétemben senkinek sem adtál le információt. Kicsit MG gyanus ez az egész illetve ha valóban okkal történt ez az akció annak az előrpjéről szeretnék látni egy logot amennyiben az elbiráló admin is ezt látja a legjobbnak.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
PK

Megjegyzés:
Előre is köszönöm az elbiráló Admin segitségét ez ügyben.

Soap

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Sziasztok! Én fogom bírálni a panaszt! Várom Cody Hathaway és Ario Wade válaszát 24 órán belül, köszönöm!

• Tetszik
Reactions: Cappsy

Ervinj1

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
305
1 421
Dunaújváros
V4 karakter
Felipe Hernandez
LV karakter
Farooq Ozdemir
Nem szeretnelek megbantani de ha a 3 pk-hoz kapcsolodo szemelyt nezzuk akkor csak te vagy akinek egy ic konfliktus annyit jelent hogy akcio es radiozas, meg catwoman skinben jatszani a nagylanyt. Tok veletlen keveredtem oda, hallgattam mit beszeltek. Ic indittatasa semmi nincs a dolognak, sokkal inkabb ooc. Unatkoztam es jarkaltam. Ami miatt pedig a karakterem elkapta a karaktered torkat? Hozzad szolok ket szot es mar RADIOZOL. Ez eleg lenezo az o szemszogebol, mintha tole felnel mert az ami. Erre reagaltam ugy ahogy te is irtad. Ario mar joval elotte megjelent, gondolom o is hasonlokepp kerult oda mint en. Mivel catwoman letedre nem az volt az elso reakciod hogy felmerd a helyzetet, vagy esetleg bepanikolj mint mas aki nemi jellemvonast is visz a karakterebe fogtad es kiszabadultal a kezeim kozul, megkaptad erre a valaszt, meg lettel love parszor. Hol a gond? Miert nem akkor hivtal admint? Esetleg barmi rp-d van arrol hogy meg lettel love, vagy szimplan csak olyan helyzetbe kerultel ahol egy normalis ember bepanikolna? Ha igen kivancsi lennek ra.
E: Ha egy serthetetlen szuperhost szeretnel alakitani aki serthetetlen meg akkor is ha ket ferfi van ellene, plusz soha nem panikol be es az agyaban az a resz ami a felelemert felelos nem mukodik, ahhoz mas jatekot keress.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Csabi

Soap

2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Szia Cody, köszi a gyors választ. Igazából le is írom az ügy rádeső részéről a véleményem. Szerintem az, hogy pusztán unalomból oda mentél és RP-zni szerettél volna ami folytogatásig fajult szerintem ez "rendben van" igazából ez ic ügy van ilyen.

Viszont Arionak semmi indoka nem volt (szerintem), hogy meglője Anket, csupán azért mert elfutott viszont mivel a 24 óra nem telt el így még van arra lehetőságe, hogy valami épkéz-láb magyarázattal előáljon és megvédje magát, szóval őt még megvárjuk! Köszönöm!

• Tetszik
Reactions: Ervinj1

Cappsy

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
110
134
25
payhip.com
V4 karakter
Achim Klostermann
LV karakter
Martin Rodriguez
V2 karakter
Marshall Steve
Cody Hathaway elsősorban megkérnélek arra hogy ezt a stilust amit képviselsz mással alkalmazd és ne velem mivel nem vagyunk olyan viszonyban, illetve nem gondolom azt hogy csak úgy véletlen keveredtél pont oda hozzám és szerintem egy semmit mondó rádiózás miatt nem ugrasz neki a másik torkának mert te szerinted én hazudok. Attól hogy frakció leader vagy illene neked is tartanod magad a szabályzathoz. Ha unatkozol mint ahogy leirtad akkor sem kezdesz bele ilyen akciókba egy szimpla beszélgetésnél. Illetve azért nem hivtam akkor admint mivel jobbnak láttam ha itt nyugodtan megtudjuk beszélni. A sérülésekről van rp illetve a rendőrök is alá tudják támasztani az esetet (még a korházba is elvittek).
Nem azt kérdeztem hogy Ario mikor jelent meg hanem azt hogy mikor rádióztál/irtál neki smst hogy jöjjön oda ahol mi voltunk.. vagy ő is véletlen keveredett oda? Kicsit érdekesnek találom hogy egy frakcióból két tag ugyan arra a helyre keveredett..azért ne nézzük ennyire egymást hülyének..

Qoree Pope

Újonc
2019. 04. 24.
16
13
V4 karakter
Asaad Moss
Szia! Cody leirta mar elottem hogy mi tortent. Fogalmam sem volt rola hogy ti mit csinaltok ott. Meglattam ot es odamentem, azt lattam csak hogy fojtogat, azt hittem el akar rabolni. Mint a frakciotarsa ertelemszeru volt hogy fegyvert rantok. Te elszaladtal, en elovettem es lottem. Ennyi volt. Maskor probalj meg hitelesen rp-zni.

Cappsy

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
110
134
25
payhip.com
V4 karakter
Achim Klostermann
LV karakter
Martin Rodriguez
V2 karakter
Marshall Steve
Én próbáljak meg hitelesen RP-zni? Folyamatosan tagadjátok hogy MG-ztetek és még én RP-zzek hitelesen? A hülye is látja hogy kamuztok. Viszont továbbra sem volt arra indokod hogy rám lőjjél. Mehet neki a szankció.

Soap

2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Anke... Szerintem ebben a panaszkönyvben én vagyok az aki bírálatot hoz és nem pedig te ("Mehet neki a szankció. ") ne keverjük össze a szerepeket továbbá nem értem miért vagy felháborodva más stílusán ha te ugyanolyan goromba stílst képviselsz itt.

A kis eligazítás után jöhet a lényege a panasznak az ítélethozás. Mint leírtam fentebb nem tartom NonRP-nek azt, hogy Cody beléd kötött szerintem ez teljes mértékben IC ügy.

Viszont nekem Ario nagyon gyanús vagy... Nekem nagyon gyanús ez a "véletlen arra jártam" című történet de jobb híján most ezzel fogjuk beérni igazából szerintem érthető volt, hogy miért lőtt rád így, ahogyan ő leírta az valóban épkéz-láb indok arra, hogy rád lőjjön, ő azt hitte, hogy a társa rabolni akart te pedig elmenekültél így sebezni akart ami helyett tőled Anke sokkal rp-sebb lett volna ha ahelyett, hogy berohansz inkább elterülsz vagy elesel de ebbe már nem fogok belekötni inkább...

Száz szónak is egy a vége így a panaszt jogtalanra bírálom és következmények nélkül zárom! Helyezhető, köszönöm!

• Dühítő
  • Tetszik
Reactions: Cappsy és Ervinj1
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.