Animba esve telefon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Suhajda

Pötyögtető
2019. 01. 10.
532
242
LV karakter
Vins Black
Nekem olyan ötletem lenne hogy irl se telefonál senki ha mondjuk nagyon rosszul van és akkor itt se kéne mondjuk animba esve szerintem megkéne csinálni hogy ne lehessen ugy telefonálgatni,hogy animba vagy esve egy adott ember.

• Vicces
  • Szomorú
Reactions: Hamu és dagika

Suhajda

Pötyögtető
2019. 01. 10.
532
242
LV karakter
Vins Black
Szerintem az animba esés azt mutatja hogy nagyon rosszul van valaki és akkor már nem nagyon van ereje telefonálgatni,azért vannak az emberek hogy segitséget nyujtsanak neki,Meg sokan arra használják hogy közbe még vegyenek valamit.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Ameddig nem animban kereskedik tovább, ameddig fel nem szedik, addig teljesen oké. Én csak azt korlátoznám, hogy csak segítséget lehessen hívni, tehát a 911 -es számot. Ezáltal SMS -t se lehetne írni.

• Tetszik
Reactions: dani26

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
nem hiszem hogy egy játékos megérdemel 20 perc várakozást csak azért mert animba esik, ugyanis ha nem tud telefonálni akkor nem hiszem hogy kapna segitséget, max akkor ha a városba esik animba, de ha vidéken szenved balesetet és nincs más játékos a közelbe, akkor pihen 20 percet, ez teljesen fölösleges.

dani26

Barangoló
Támogató
2019. 01. 13.
141
35
LV karakter
Justin Baker
Én csak azt korlátoznám, hogy csak segítséget lehessen hívni, tehát a 911 -es számot. Ezáltal SMS -t se lehetne írni.
Egyet értek veled inkább korlátozni kéne, hogy csak a 911-es számot lehessen hívni animban.

• Tetszik
Reactions: Zacrow

Gellért

mi élünk
2019. 02. 17.
558
3 785
LV karakter
PFC Allen Raynor
Semmi értelme, ha valaki animba esik akkor nem tud mentőt hívni, tehát meghal. Arra meg nincs sok esély, hogy egy random ember elmegy mellette és felsegíti.

Kállai

Barangoló
2019. 01. 12.
83
13
V4 karakter
George Venturas
LV karakter
Conall Norton
Fölöttem lévőket adom, annyit tudnák még hozzáfűzni, hogy a játékosok 80% egyedül tolja az ipart, egyedül esik animba, ha RP és a Scrpit lehetővé teszi hogy mentőt hívjon akkor mért ne hívhatna?

LVMS szinte mindig egyedüli főképp animba vágódott játékosok ellátására vonul ki. Pl.: leesett valahonnan gyalog ANIM, belement a házba ANIM stb.:
IRL is van annyi erőd, hogy ha rosszul vagy hívj egy mentőt magadnak. Amúgy is sok mindentől animba lehet vágódni.
Baromság, de még ha az ember animba vágódik és szemmel nagyon jól látható módon nincs jól és mondjuk az út közepén fekszik és a legelső játékos aki észreveszi RP-zik vele és hív neki egy mentőt még azt mondanám talán, hogy oké. Úgy elhúzik mindenki mint a huzat, a játékosok kis része áll meg, akár csak annyit kérdezni, hogy "Jól van?" vagy akármi. Jó ez persze IC ügy megint, hogy megáll-e, de azért IRL még ennyire nem reménytelen a helyzet hál istennek.

bencx.

Az év moderátora 2023 V4
2019. 01. 17.
1 143
6 504
20
Pécs
www.twitch.tv
V4 karakter
lina.g.escobar🔨
LV karakter
lina.sparaco🤠
V2 karakter
lina.gonzalez🔫
Szerintem is az jó lenne, ha csak a 911-es számot lehetne hívni, ezáltal csak arra lehetne használni animban a telefont amire kellene is akkor.

Hamu

Pötyögtető
Támogató
2019. 08. 24.
421
794
19
MISKOLC
V4 karakter
Nancy Laine
Nekem olyan ötletem lenne hogy irl se telefonál senki ha mondjuk nagyon rosszul van és akkor itt se kéne mondjuk animba esve szerintem megkéne csinálni hogy ne lehessen ugy telefonálgatni,hogy animba vagy esve egy adott ember.

Nem Támogatom!

Akkor a mentősöknek kb semmi értelme nem lenne IRL!

Steel

? Exclusive
2019. 05. 18.
120
104
Regensburg
LV karakter
Vasily Maksim
Nagyon rosszul látod ezt a dolgot, azért lett ez a lehetőség, hogy segítséget lehessen hívni, ha a karaktered animba van. A valóságban is telefonálsz, ha komolyabb bajod esik.

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Ne azokkal szúrjunk már ki, akik tényleg szerepjátékozni járnak fel a szerverre, hogyha véletlen animba esnek.
Aki ilyenkor is kereskedik, mert neki az fontosabb, mint mentőt hívni, akkor tegye azt.
Nem hiszem, hogy szükség lenne erre.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.