Teljes neve:
< Anglen Parks >
Születési helye, ideje:
< Las Venturas 1999.06.04. >
Édesanyja lánykori neve:
< Olivia Fonte >
Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas Redsands East Motel 233 >
Hány éve él a városban?:
< 1 éve élek a városban. >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Hiszen a járművek gyermekkorom óta, a szerelésük pedig kamasz korom óta érdekel(nek). >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Hiszen fiatal korom ellenére van némi tapasztalatom szerelés terén apám maszek műhelyének köszönhetően.
Emellett pedig nem adok ki a kezeim közül olyan munkát amely nem minőségi. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Igen, mint említettem kamaszkorom végén még édesapám mellett egy maszek otthoni autószerelő voltam. >
Előző munkahelye(i):
< Előző állásom Nagykereskedelmi futár volt. >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen rendelkezem. >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Anglen Parks >
Játszott perceid:
< Jelenleg 1740 >
Eddigi frakcióid:
< Itt LV-n nem volt még frakcióm. >
Jelenlegi frakciód:
< Nem vagyok jelenleg egy frakcióban sem. >
Mióta RP-zel?:
< Idestova 7 éve lesz karácsonykor. >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Szeretnék ebből a nagyker futár melóból kiszakadni, emberekkel RP-zni. Emellett ez a frakció tetszett meg. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Mivel az egyetem miatt olyankor is aktív tudok lenni amikor nem kellene és körülbelül az időm 95 százalékát a frakcióra tudom fordítani.
Aktívnak tartom magam ezáltal. Emellett ha kell csapatban is nagyon jól tudok dolgozni, hiszen a szakom is követeli.
Valamint nem tartom magam olyan embernek aki nehezen fogja fel a dolgokat. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Mivel most kezdtem és nem az volt a célom, hogy végig funoljam vagy nonozzam a szervert ezért 0. (KÉP: https://i.imgur.com/GtxvD4x.png ) >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Nem, szégyen is lenne. (KÉP: https://i.imgur.com/GtxvD4x.png ) >
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://i.imgur.com/GtxvD4x.png >
Voltál-e már szerelő?:
< Itt nem, más szerveren igen. Ettől függetlenül tudom így külső szemmel hogyan működik a szerelés. >
Mennyi idős vagy?:
< 19 éves vagyok. >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< Körülbelül egy éve kezdtem el, de más projekt miatt kihagytam sok időt, most kezdtük el újra a szervert. >
Használsz-e TS3-at?:
< Ha szükséges akkor természetesen. >
Használsz Facebook fiókot?:
< Van facebook fiókom és használom is. >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Nehéz kérdés, furcsa az órarendem, de összetéve napi 3 órát biztosan.>
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Mindkét időszakban aktív tudok lenni kivéve szerdai napon, akkor csak este. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Kettes opciót tudom teljesíteni vélhetően. >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Máténak hívnak, 19 életévemben járok. Szegedi Tudományegyetemen tanulok mérnökinformatikus szakon.
MTA-s pályafutásomat 2013 karácsonyán kezdtem el, azóta töretlenül játszok valamelyik szerveren. Tapasztalat terén sem maradtam el, hiszen "konkurens" szerveren voltam FA is, illetve több helyen leader is, ahonnan Welbeck névről ismerhetnek néhányan.
MTA mellett a webfejlesztés és a programozás érdekel a szakirányból adódóan, valamint edzőterembe sem vagyok rest eljárni. >