Angello C Makarow -----> spar

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kendiarnold

Újonc
2019. 05. 18.
18
5
V4 karakter
Erek Arnold
LV karakter
Jason C Collins
V2 karakter
Andrej Semjon
zoldlogo.png

Neved:
< Angello C Makarow >

A ban időpontja:
< 2018-03-22 19:31:10 >

A ban időtartama:
< örök >

Neve, aki bannolt:
< Spar >

A ban oka:
< admin team szidás live >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Ez az eset már lassan másfél éve történt és ez volt az első szerver amin megtanultam rp-zni és nem tudtam mit mondok és azóta meg moderáltam magam és már úgy érzem hogy úgymond meg értettem hogy tudjak játszani a szerveren . Egy másik see szerverel és már lassan 3 hónapja nincs admin jailem amit mondtam azért bocsánatot szeretnék kérni és ne haragudjatok amit mondtam persze az összes admin itt lenne ha engem kéne jailbe rakni akkor még nagyon kezdö voltam és amint irtam itt tanultam meg rp-zni akkor még nem tudtam hogy az életembe egy fordulat amiben valemenyire meg komolyodtam. Nagyon vissza vágyok a szervere nem csinál többet ilyet nagyon szeretem a see-s szervereket amin most 3 hónapja játszom az a las venturas nagyon szeretem de azért nagyon vissza sueretnék menni a rendes v3 ra ha kaphatnék egy utolso esélyt azt nagyon meg köszönöném és meg is hlálnám ezt az utolso esélyt kérném akár egy nagy admin jail fejében is le ülném és ha lehetne akkor egy ideig utolso esélyel játszanék nagyon vissza szeretnék menni a szerverre és iyg utolag azt szeretném mondani hoyg onnan indult az ügy hogy északi elött löttek és abbol indult igy záro mondatként azt szeretném mondani hoyg az adminok bocsásanak meg nekem és nézzek el nekem hülye voltam és bocsánat nagyon hálás lennék ha vissza mehetnék az összes barátom ott játszik és ugymond tudom hogy az én hibámbol meg a hülyeségemböl történt de egyzserüen nagyon rosz érzés hogy enm tudok felmenni a barátaimmal a játékba és ugymond akikkel játszok öket v3-on szerverén ismertem meg és azota vissza vágyom szoval kérlek bocsássanak meg nekek és egy utolso esélyt ha lehet kérnék egy utolso egy hatalmas admin jail fejében is köszönöm hogy elolvastad és bocsánat >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.