Ange Loic --> Richard Reyes, Melanie Reese.[FreaK]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Ange Loic.

Panaszra tett személy InGame neve:
Richard Reyes, Melanie Reese. ◄

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Non RP. Ránk lő úgy ATM közben, hogy mi egy lövést nem adtunk le.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/r3mqk0

Megjegyzés:
-

Rey

relentless
2020. 03. 16.
613
1 743
V4 karakter
Rey_Kuznetsov
V2 karakter
Rey_Kuznetsov
Szia, én nem lőttem rád. (felteszem, te fúrtál.)
Pontosan tudom, hogy a fúróra nem lövünk, hacsak nincs nála látható fegyver, teszem ezt egy nagykaliber a hátán és nem használja azt.
A másik srácra lőttem csak, aki AK-47-tel a kezében rohangált és fedezett téged, tehát lőtt is.
Az ilyen eseteket mindig klippelem ha pk lenne belőle és meg lennék említve én is, bíráló adminnak tudom majd küldeni.

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
Szia, én nem lőttem rád. (felteszem, te fúrtál.)
Pontosan tudom, hogy a fúróra nem lövünk, hacsak nincs nála látható fegyver, teszem ezt egy nagykaliber a hátán és nem használja azt.
A másik srácra lőttem csak, aki AK-47-tel a kezében rohangált és fedezett téged, tehát lőtt is.
Az ilyen eseteket mindig klippelem ha pk lenne belőle és meg lennék említve én is, bíráló adminnak tudom majd küldeni.
Látszik a videón, hogy én vagyok az AK-s. Te valóban nem lőttél elsőnek. Melanie volt aki elkezdte megdarálni a kocsit, úgy hogy előtte mi nem is lőttünk. Én, Lut Acar, és még 1 csipásunk volt, egyikünk sem lőtt. Melanie elkezdett lőni, arra szálltam ki, mivel a fúróra is lett lőve, így őt, és saját magamat próbáltam menteni.

Rey

relentless
2020. 03. 16.
613
1 743
V4 karakter
Rey_Kuznetsov
V2 karakter
Rey_Kuznetsov
Ja értem.
Mint említettem, a fúrót egyáltalán nem lőttem, rád pedig csak akkor lőttem, amikor kezedben az AK-val rohantál a többiek felé.
Mikor összekoccantunk, a te klippeden is látszik, hogy én ki se szálltam, csak a társam.
Azt nem tudom, hogy a kocsidat ki kezdte el darálni pontosan, de, hogy én nem, az biztos.
(mindent bizonyít a FreaK-nek küldött klipp)

• Tetszik
Reactions: Eduard.

Husiiii

Újonc
2019. 07. 31.
74
294
V4 karakter
felipe.diaz
LV karakter
casey.mcbridge🤵🏼‍♀️
Sziasztok! Való igaz, hogy én lőttem efelől senkiben ne merüljön kétség.
Sajnos hirtelen, és meggondolatlanságból cselekedtem, amikor már tudatosult bennem, mindemellett a társam is figyelmeztetett, akkor már nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Bocsi, ha emiatt más kimenetele lett a RolePlay szituációnak, nem dugom el a kezem, amikor elhajítom a követ, vállalom természetesen az ezzel járó következményeket, utólag már máshogyan csinálnám!
Lehetőség szerint, nyugodtan keressetek meg privát üzenet formájában, és kárpótollak benneteket!

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 890
14 780
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Nem kellett volna lőni még, fegyver sem volt náluk. Meggondolatlanul cselekedtél, de legalább a hozzáállásod példaértékű. Figyelembe véve zolix. válaszát most nem fogok szankciót osztani, a panasz jogos ettől függetlenül.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.