Neved:
< Andy Blackway >
A ban időpontja:
< 2021.12.08-15:12 >
A ban időtartama:
< 2030.01.01-01:00 >
Neve, aki bannolt:
< Eriik >
A ban oka:
< OOC Kereskedelem Szándéka. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Jó... Tudom, szerintem felesleges ilyen indokkal unban kérelmet írni, de megpróbálom, mivel az admin aki banolt a szerverről már leadta, ahogy láttam. Ha ezt egy Főadmin, vagy Szuperadmin látja, akkor már megérte, és remélem kegyes lesz velem. Ebben a 2 évben ami eltelt elgondolkoztam mit is csináltam. Beismerem, hogy volt egy szándékom, de nem akartam ezt megtenni. Azóta sokat is változtam, már nem az a 16-17 éves kölyök vagyok aki felelőtlenül fejest ugrik mindenbe. Szeretnék újra itt játszani, és tiszta, és érettebb fejjel hozzáadni a See V3 LV közösségéhez valamit. Sajnálom amit tettem, de már 19 évesen úgy gondolom, hogy eleget bűnhődtem ezért, és hiányzik a szerver. Nagyon élveztem itt játszani, de elrontottam. Szeretném ezt jóvátenni, és ezt komolyan is gondolom. Szeretném komolyan venni a szervert, és annak szabályzatát, és élvezni a közösség adta élményeket. Szóval tényleg sajnálom, és tényleg megbántam amit tettem. Kérem legyenek kegyesek az adminok vezetőségi tagjai. @Norby @Puporka @Edward @Jamie >