Elutasítva Andy Blackway-Jamie/Norby/Puporka

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aSoma

Barangoló
Támogató
2020. 08. 01.
118
139
21
Baja
V4 karakter
Tsenov Bero🇧🇬
zoldlogo.png

Neved:
< Andy Blackway. >

A ban időpontja:
< 2021.12.08-15:12. >

A ban időtartama:
< 2030.01.01-01:00. >

Neve, aki bannolt:
< Eriik >

A ban oka:
< OOC Kereskedelem szándéka. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Tudom, hogy nem nagyon hisztek nekem, de én megváltoztam. Érettebb, és megfontoltabb lettem, és tényleg szeretnék itt játszani. Még leülök 1.000 percet is, meg minden. Lenne egy alkum, amit ha nem is fogadtok el, de ha elolvassátok már megérte számomra. Ha esetleg unbanolva leszek, és leültem az ahhoz tartozó jail, az után, ha bármilyen adminügybe keveredek, kickelve leszek, vagy bármi ilyen dolog, visszakerülhet rám a ban. Hiányzik a közössége ennek a szervernek, hiszen élveztem, és élvezni fogok itt játszani, ha megkönyörültök ezért a hibáért. Szeretnék itt játszani, mert ezen a szerveren jobban érzem magam, mint más szervereken. Szeretnék itt játszani, mert a közössége, a haverjaim, ismerősök már itt játszanak. Szeretném elhitetni veletek, hogy "Már nem vagyok az a 17 éves gyerek, aki felelőtlenül fejest ugrik mindenbe." Amit az előző unban kérelemben is megfogalmaztam. Nem kérnék mást, csak 1, és csak ezt az 1 esélyt tőletek. Továbbá azt szeretném bebizonyítani, hogy nem vagyok egy rossz ember, és meg is változtam. Ezt az alku féleséget is, csak azért írtam, mert azt szeretném bizonyítani, hogy itt akarok játszani. >

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Marad a ban.

• Tetszik
Reactions: Jack
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.