Andrew Whitfield jelentkezési lapja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal köreibe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Domyh

Újonc
2019. 05. 12.
15
9
V4 karakter
Nadeljko Jocic
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Dominik ~

[#2] Korod:
~ 14 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Körülbelül 2éve játszom, kisebb nagyobb kihagyásokkal. De már elkezdtem nagyjából mindig játszani. Játszott perceim: 9778. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Sajnos sok jailem volt az eddigi években, de mindet megbántam. Volt egy story is amikor egyik haverom ideadta az AK-ját, hogy vigyázzak rá, mivel nemrég kirabolták rákászás közben. Én taxis voltam, ezért ültem már jailt szereptévesztés miatt is. Igazából nem tudtam hogy illegál nem lehet nálam legális frakcióban, de tanultam a hibáimból és többet nem fog ilyen előfordulni. Régen nem vettem komolyan az RP-zést de mára már mindent a legnagyobb odafigyeléssel csinálok, és igyekszem minél kevesebb szabályt megszegni. Bannom még soha sem volt. Kép: https://imgur.com/a/FR7i37l ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Két barátom is a frakció tagja, ezért nem tudunk sokat együtt RP-zni és én is szeretnék velük Navos lenni, mivel ez a frakció nagyon megfogott. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Sokat vagyok online egy héten belül, és nagyon beleélném magamat a NAV-os életembe. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Én egy 14 éves srác vagyok, aki kicsit túlzásba viszi néha a gép előtt töltött idejét. Régen sokat voltam a szabadban a barátaimmal, viszont már elköltöztünk és ezért nem tudunk együtt a természetben játszadozni. Emiatt sokat játszunk egymással számítógépes játékokkal. Eközül is az MTA-val töltjük a legtöbb időnket együtt. Mindenkivel könnyen megbarátkozom. A barátaim már a frakció tagjai, ezért én is ide szeretnék jelentkezni. Régen sok szabályt szegtem meg a szerveren, de mára már mindenből tanultam.Más játékokkal is játszom, de sokkal kevesebbet mint az MTA-val. Szünetekben haza is szoktunk utazni, ezért a kisebb szünetekben kicsit inaktív leszek, viszont sok időt tudok fent lenni suli időszakban. Nagyobb szünetekben elég sokat játszom és sok időt tudnék a NAVos életembe beleölni. Nagyjából ennyit tudtam elmondani magamról amit fontosnak vélek. ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Andrew Whitfield ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ San Fierro, 1989.09.17. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A NAV feladata a megadott köreiben lévő rend fentartása, kötelező befizetések számon tartása, végrehajtása. A legfontosabb viszont a város rendjének betartatása! ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ A megafonommal felszóítom az előttem haladó járművet, hogy húzódjon félre. Ha félreáll odamegyek hozzá majd köszönök neki és bemutatkozom. Ezek után elkérem az iratait és megnézem, hogy érvényesek-e. Majd megkérem a társamat a jármű csomagterének átvizsgálására. Gyanús személy esetében pedig a ruháját is átvizsgálom, hogy nem-e hord magánál illegális dolgokat. Ha az igazoltatásnak vége visszaadom neki az iratait, és elköszönök tőle. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen, Linda Whitfield Törzsőrmester és Frank Whitfield Hallgató. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ A munkámat minden felelőséggel megcsinálnám, jó testi formában vagyok és meg lehet bennem bízni. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Adózók nyilvántartása és a határ ellenőrzések. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az igazoltatni kívánt ember többszöri felszólításra sem teszi azt amit kérek tőle, akkor lesokkolom. Olyan esteben ha a tűzet nyit rám és a társamra, fegyvert kell használnom ellene. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Andrew Whitfieldnek hívnak. 1989-ben születtem San Fierroi korházban. Kis koromban sok bántalmazás ért az apukám végett. Sajnos ő alkoholista volt még 2015-ben el nem hunyt. Iskolába is San Fierroban jártam. Általános iskolám az Ady Endre általános iskola volt. Itt elég jó jegyeim voltak. Elsőtöl ötödikig színkítűnő voltam. Felsőbb osztályokba, viszont leromlottak kicsit az osztályzataim, de az 5ös évvégi átlag mindig meg volt. Sokan cikiztek, mivel már gyerekkoromban eldöntöttem, hogy az álmom a NAV-ba kerülés lesz. Őket figyelmen kívül hagytam. Anyukám nyújtotta a legnagyobb támogatást. Egyedül dolgozott a családban, ezért néha volt, hogy étel és ital nékül maradtunk. Három testvérem is van, de őket már a közép iskola után nem láttam többé. Az általános iskola után rendvédelmi középiskolába jelentkeztem. Fel is vettek, mivel elég nagy pontszámot értem el a felvételi vizsgán. Nagyon élveztem az ott eltöltött éveket és meg is tanultam sok mindent a rendvédelmi dolgokról. Az iskolát befejezve sajnos nem bírtam csatlakozni rendvédelmi szervezetbe, mivel anyukám nagyon lebetegett és sűrgősen el kelett menem munkát keresni. Pizzafutár lettem. Nem sok pénzt kerestem, de a gyógyszereket éppen kifutotta. Most így 8évvel később készen állok a NAV-ba csatlakozni. Elég érett vagyok már és anyukámat sem kell gondoznom. Ő egy korházban van és a Rákos betegekért nevű cég fizeti a gyógyszereit. Én minden héten háromszor meglátogatom őt a Los Santosi korház beteg osztályán. A további években szeretnék saját lábamra állni és egy házat venni, ahol a jövőbeli barátnőmmel letelepedhetünk. ~

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Ha igered a leirtakat, elfogadom. Elfogadva. Ts en keress fel majd egy leadert. En nem leszek 3 napig.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.