Elfogadva Andrew Mounce ---> Anubis

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 09. 26.
8
13
V4 karakter
Puszta_Imre
zoldlogo.png

Neved:
< Andrew Mounce >

A ban időpontja:
< 2018. 03. 31. 18:48:13 >

A ban időtartama:
< 2030. 12. 31. 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Anubis >

A ban oka:
< Adminszidás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Több, mint 1 éve nem játszottam a szerveren és nagyon hiányzik, semelyik játék nem tud úgy lekötni, mint ez a szerver. Volt időm gondolkozni azon, amit írtam és bocsánatot szeretnék kérni Tőled, amiért így beszéltem veled, ideges lettem, mert elbuktam mindent a kaszinóban és direkt kibannoltattam magam, amit azóta is bánok. Többet ilyen nem fordulna elő, ha kapnék 1 új esélyt, ebben biztos vagyok. Köszönöm, hogy elolvastad, remélem kezdhetek 1 új életet, nagyon örülnék neki. Szép napot! >

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Mit írtál pontosan?

2019. 09. 26.
8
13
V4 karakter
Puszta_Imre

PM Stílus [Fogadott PM]: Andrew Mounce (347): A rák egye ki a szívedet te,elkaplak seggbe baszlak,behúzlak hajastul a kertbe, [Fogadott PM]: Andrew Mounce (347): te büdös köcsög
Ezt nem magamtól találtam ki, gondolom te is ismered Lakatos Brendont, akkoriban sokat néztem és ezért írtam ezt neki. De már nagyon sajnálom és megbántam, többet nem fordulna ilyen elő. Még1x bocsánatot kérek mindenkitől, akiket esetlegesen megbántottam.

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Mi a garancia arra részedről, hogy nem fordulna elő mégegyszer ilyen?

2019. 09. 26.
8
13
V4 karakter
Puszta_Imre
Ezalatt a több, mint 1 év alatt komolyodtam sokat és volt időm gondolkozni ezen a dolgon. Azért is írtam most UB-t, mert, ha megkapom, biztos vagyok benne, hogy több ilyen nem fordulna elő, normálisan játszanék.

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
600 perc fejében leveszem a bant, elfogadod?

SzGamer0411

Újonc
2019. 10. 05.
7
1
LV karakter
Doug Thomshon
4.) Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá!

PM Stílus [Fogadott PM]: Andrew Mounce (347): A rák egye ki a szívedet te,elkaplak seggbe baszlak,behúzlak hajastul a kertbe, [Fogadott PM]: Andrew Mounce (347): te büdös köcsög
Ezt nem magamtól találtam ki, gondolom te is ismered Lakatos Brendont, akkoriban sokat néztem és ezért írtam ezt neki. De már nagyon sajnálom és megbántam, többet nem fordulna ilyen elő. Még1x bocsánatot kérek mindenkitől, akiket esetlegesen megbántottam.
lakatos brendon duma?

predi.png

Figyelmeztetést kaptál!
4.) Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá!
Büntetés: 100 büntetopont.​

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
2019. 09. 26.
8
13
V4 karakter
Puszta_Imre
11.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! + 13.) A közvetlenül előtted levő hozzászólást tilos idézni!
Igen.

predi.png

Figyelmeztetést kaptál!
11.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás!
Büntetés: 40 büntetőpont.
+
13.) A közvetlenül előtted levő hozzászólást tilos idézni!
Büntetés: 20 büntetőpont (+ iromány szerkesztése).

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Levettem, még egy hasonló megmozdulás megy vissza a ban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.