Andrew Kentween ---> Marzell Ottorino [Paper]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

temocska

Újonc
2022. 10. 31.
42
36
V4 karakter
Tomasso Borrelli
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Andrew Kentween

Panaszra tett személy InGame neve:
Marzell Ottorino

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, SCKK telepen animba ver semmi komoly indokkal

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Videó, log (
https://pastebin.com/DApSVnng)

Megjegyzés:
Sziasztok, röviden a sztori az, hogy tegnap délelőtt történt egy olyan incidens, hogy elfogadtam egy fuvart, miután megbizonyosodtam, hogy nincs a telepen sorban senki. Amikor fogadtam tudtommal rajtam kívül 1 kolléga volt, ő válaszolt is, hogy fogadható. Viszont, ahogy én fogadtam rá 2 percre, kapok egy nyers választ, hogy ő csak dísznek áll sorba. Aztán rádión ebből lett egy konfliktus, én nem is szerettem volna konfliktus, de Marzell nem állt le, folyamatosan valakit szidott. Majd mikor visszaérek telepre az fogad, hogy szétakar verni, ami sikerül is neki. Szerintem ez NonRP, főleg egy fraki kollégával verekedni. Még a mentőt se szerette volna kihívni, és a másik kolléganak is olyanokat mondogatott, hogy majd szedje fel aki szeretné, és hogy ne hívjon nekem mentőt, de ezen kívül le lettem autistázva, és le lettem minősítve, mert próbaidős voltam a frakcióban. Marzell sofőr a frakcióban, úgyhogy én nem látom értelmét a lekezelő stílusának, mikor 1 ranggal volt magasabb. Mostmár én is sofőr vagyok. Előre is köszönöm a bíráló válaszát. :)

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
935
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
Sajnos válasz nem érkezett Marzelltől, 24 óra megvolt rá.

Egyáltalán nem volt reális dolog, hogy saját frakciótársad szétvered egy olyan dologért, amit Frakción belül el lehetne intézni normális keretek közt felkeresve olyan személyt akivel ezeket meglehet beszélni.

A panasz jogos, szerveren 150 perc NonRP jail kiosztásra került.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.