- 2022. 10. 31.
- 42
- 36
- V4 karakter
- Tomasso Borrelli
Panasztevő InGame neve:
► Andrew Kentween ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Marzell Ottorino ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► NonRP, SCKK telepen animba ver semmi komoly indokkal ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Videó, log (
Megjegyzés:
► Sziasztok, röviden a sztori az, hogy tegnap délelőtt történt egy olyan incidens, hogy elfogadtam egy fuvart, miután megbizonyosodtam, hogy nincs a telepen sorban senki. Amikor fogadtam tudtommal rajtam kívül 1 kolléga volt, ő válaszolt is, hogy fogadható. Viszont, ahogy én fogadtam rá 2 percre, kapok egy nyers választ, hogy ő csak dísznek áll sorba. Aztán rádión ebből lett egy konfliktus, én nem is szerettem volna konfliktus, de Marzell nem állt le, folyamatosan valakit szidott. Majd mikor visszaérek telepre az fogad, hogy szétakar verni, ami sikerül is neki. Szerintem ez NonRP, főleg egy fraki kollégával verekedni. Még a mentőt se szerette volna kihívni, és a másik kolléganak is olyanokat mondogatott, hogy majd szedje fel aki szeretné, és hogy ne hívjon nekem mentőt, de ezen kívül le lettem autistázva, és le lettem minősítve, mert próbaidős voltam a frakcióban. Marzell sofőr a frakcióban, úgyhogy én nem látom értelmét a lekezelő stílusának, mikor 1 ranggal volt magasabb. Mostmár én is sofőr vagyok. Előre is köszönöm a bíráló válaszát. ◄