Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Andrew Kennard Rendfokozat:
Törzszászlós Egység főkódja és egységszáma: L-208 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
- ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Aren Bajrami
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Walton - AF-IF-25 Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.03.31. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 56.1 § Rendőr előli menekülés - Járművel (REMJ) (bűnr.) 57 § Rendőri utasítás megszegése (RUM) (bűnr.) 114.4 § Gyilkosság - Hivatalos személy meggyilkolása (GYKH) 83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver (IFBE) 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK) 86.2 § Kábítószer birtoklás - Nagy tétel (6-25 gramm / darab) (IKBN) Az intézkedés részletes leírása:
2025.03.31-én esti időben a Los Santosi Kapitányságon tartózkodtam. 18:40 környékén átvettem Hillson Törzszsászlóstól Aren Bajrami előállítását. A férfi egy tűzharc során sérült meg Market térségén, és éppen egy szanitéc látta el a sérüléseit mire kiérkeztem a helyszínre a LINCOLN-208-as egységgel. Az ellátást követően elkértem a szükséges információkat az előállítással kapcsolatban Hillson Törzszászlóstól és beszállítottam a férfit a Los Santosi Kapitányságra kihallgatni. A jogaival tisztában volt, azokkal nem kívánt élni. A vádak átbeszélését és a ruházat átvizsgálást követően a cellákhoz kísértem és rabosítottam 19:08-kor. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $300,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 200 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
TEC9 (x1)
9x19mm (x127)
Füves cigi (x10) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Andrew Kennard Rendfokozat:
Törzszászlós Egység főkódja és egységszáma: S-09 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
- ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Armando Karel Yared
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Ford F-550 Towtruck - MESI-TOW Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.02. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 52 § Járművezetés eltiltás alatt (JEA) 33 § 105-150 (196km/h - 240km/h) (SP97) 83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek (IFBK) Az intézkedés részletes leírása:
2025.04.02-án délutáni időben speedpol tevékenységen vettem részt Seering térségén a SIERRA-09-es egységgel. A tevékenység alatt 16:24-kor intézkedés alá vontam gyorshajtásért egy szürke színű, MESI-TOW forgalmi rendszámú Ford F-550 Towtruck-ot. Az intézkedés során amikor ellenőriztem a sofőr személyazonosságát, észrevettem, hogy 2025.04.01-én bevonták a vezetői engedélyét Rendőr előli menekülés vádjával. A férfit a helyszínen előállítottam Járművezetés eltiltás alatt vádjával majd beszállítottam a BRAVO-1-es egység segítségével a Los Santosi Kapitányságra kihallgatni. A kihallgatás során Armando Karel Yared a jogaival tisztában volt, azokkal nem kívánt élni. A ruházat átvizsgálása során egy kést találtam nála, melyet engedély nélkül tartott magánál. A vádak alapos átbeszélését követően közöltem a pénz- és börtönbüntetés mértékét majd a cellákhoz kísértem és rabosítottam a férfit. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $127,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 96 nap [-20%, #1064] Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Kés (x1) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):