Elutasítva Andrew Gates unban kérelme --> Jamie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Scania king

Újonc
2020. 10. 02.
18
11
Isztambul
V4 karakter
Ronald Gates
LV karakter
Joseph Sheep
V2 karakter
-
zoldlogo.png

Neved:
< Andrew Gates >

A ban időpontja:
< 2020-07-22 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 >

Neve, aki bannolt:
< Jamie >

A ban oka:
< Súlyos UCP, Adminügy alól szándékos kilépés, folyamatos problémák >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szeretnék kitérni elsősorban erre a súlyos UCP-re. Ez az egész ott kezdődött, hogy 2017 őszén egy régi jó barátom felhívta a figyelmem a Multi Theft Auto-ra. Akkoriban még nem nagyon tudtam, hogy mi ez az egész és, hogyan is működik. Ő abban az időben pont ezen a szerveren tevékenykedett, így engem is ide hívott meg először. Fogalmam sem volt, hogy mi mit jelent, így ő próbálta megmagyarázni a dolgokat. Mint látszik is, nagyon sok jail ahhoz a korszakhoz tartozik, éppen emiatt. Így visszatekintve már tudom, hogy ez az én tudatlanságom miatt történt, ami nem mentesít semmi alól. Tehát ez a 2017 vége, 2018 első fele, ez egy amolyan tudatlan-kezdő korszak volt. Azután is előfordult néhány baklövés, viszont kevesebb mértékkel, persze ezek is saját hibából keletkeztek. Ugyan ez a 2018-as idő, ahol volt 2 kitiltásom, abból az egyiket a halmozott nonrp-s jailek miatt kaptam, ami 15nappal járt. 7 hónapra rá ismét kaptam egy kitiltást, admin előli kilépésért, ami viszont már 1hónapra volt kiterjesztve. 2019 vége és 2020-ban tudomásom szerint már nem kaptam semilyen szankciót, a legutolsó, azaz a mostani (végleges) kitiltásomig. Ezek természetesen mind a saját tanulatlanságom miatt történtek, sajnos ezt már nem lehet vissza csinálni. Akármennyire is szégyenlem, ezek már megtörtént dolgok. Az ember a saját kárából, hibájából tanul. Most pedig szeretnék kitérni erre a 2020 07 22-ei kitiltásra. Rövid és lényegretörő leszek. Gazdag negyedbe jártam 2 jó barátommal, mikor megtörtént az, aminek nem kellett volna. Meggondolatlanságból kárt tettem egy járműben és ezt észre vette a tulajdonosa. Teljes bizonyítékot nem tudott mutatni, csak egy baseball ütő eltételéről való logot másolt be. Mikor kérdezve voltam, nem tagadtam, viszont nem is ismertem be, hogy ez megtörtént. Ugye a 2 barátom is jelen volt, mivel ők is ott voltak és futottak el velem, így belekeveredtek ők is az ügybe. Admin ügy közben az egyik haverom kifagyott, viszont ő már nem lépett vissza, mert esti órákban jártunk. Nemsokra rá pedig jött az, hogy én kiléptem, mégpedig én sem léptem vissza. Ezt az egész eddig megtörtént dolgokat megbántam. Azóta sokat gondolkodtam, hogy mit is kéne másképp tenni, illetve, hogy miket és hogyan rontottam el. Ha van rá egy kis esély is, hogy egyszer újra játszhassak, mindenre ügyelnék, hogy egyetlen egy szabálysértés se forduljon elő. További Kellemes Ünnepeket! >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Indok + UCP miatt nem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.