Andres Knaiz ----->Sophie Wagner[Télapó]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nndi

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
131
117
V4 karakter
Carlo Morelli
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Andres Knaiz

Panaszra tett személy InGame neve:
Sophie Wagner

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elmentünk rabolni 4 en, 3 darab TEC-9 essel és egy Ak-47 el. A videón látható, hogy elkezdtünk rabolni a három embert és leszállt egy helikopter mellénk aki elkezdett lőni ránk bármilyen ok nélkül. Kettő problémám lenne ezzel, az első hogy miért lő ok nélkül ránk, a második pedig az hogy miért lő 4 fegyveres ellen egyedül.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincs.

Uzora.

Barangoló
2021. 03. 19.
114
302
V4 karakter
tea-lovric
Csao,

3-an voltatok amikor en elrepultem, nem lattam hogy maradt egy a helikopterben, epp fosztogatni voltam, nyilvan ha meglatok 3 rablot, tudom hogy toluk nagy erteket lehet fosztani ezert is kezdtem bele. Illetve Telaponak azt mondtatok hogy tec 9-el lottem ratok, holott egy p90 fegyverrel voltam. Mind a harman aki kivolt szallva a civilekre figyeltetek akiket pakoltattok, ezaltal elegge nagy elonnyel kezdtem mert le lettetek sebesitve, a pozicionalasom is sokat ratett ebben. Vegul egy tagotok ram futott aki elcsipett engem, ezaltal kiejtve. Hozzatennem hogy bevoltam drogozva illetve kevlarozva ezaltal is erositve a folenyemet a tuzparbajban. Varom a biralo admin valaszat, igeny eseten kiegeszitem ha barmi kerdese van felem.

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Hali, panaszt én fogom kezelni, elsősorban a kérdésem az lenne, hogy Télapó intézte ezt a a panaszt ingame? @PROMaster

• Dühítő
  • Imádom
Reactions: Georgina és arzen

Nndi

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
131
117
V4 karakter
Carlo Morelli
Igen, ő intézte ingame. Ő javasolta a PK-t

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Konzultáltam @aTélapó -val a pk kapcsán, mivel ő jobban benne volt illetve több dolog is volt vesézve az üggyel kapcsolatban(avagy mellette) így átadnám neki a stafétát, ő az elejétől a végééig tudja a storyt.

aTélapó

Az öt legenda egyike
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 21.
174
166
V4 karakter
Denaro Gates
Sziasztok
Én fogom átvenni az ügyet köszönöm @Munyoz. -nak az eddigieket

aTélapó

Az öt legenda egyike
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 21.
174
166
V4 karakter
Denaro Gates
A videót alaposan többször is megnéztem, illetve admintársaimmal is konzultáltam.
Ennek nyomán elmarasztaló ítéletet hoztam ami miatt 180 perc Adminjail lesz a büntetés.
Panasz jogos

Következők miatt:

Egy megkezdett rablásnál amihez semmi közöd nem volt,elkezdtél lőni teljesen indokolatlanul több emberre is.
Nem voltál részese az Rp-nek ennek ellenére elkezdél darálni.

UI:
Ilyen esetben keress másik embert akit kitudsz rabolni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.