Andres Knaiz jelentkezése a S.G.H csapatba!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nndi

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
130
115
V4 karakter
Carlo Morelli
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Nándinak hívnak és 19 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelenleg 150.616 perccel rendelkezem.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Segíteni azoknak a játékosoknak akik valamit nem tudnak/nem értenek.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Úgy érzem, hogy sokat adott nekem ez a szerver és nagyon sok boldog percet szereztem itt és szeretném ezt másnak is megadni, de úgy gondolom, hogy ehhez a legfontosabb a szabályzat betartása És szeretnék segíteni azoknak akik netán nem tudnak valamit, de veszik a fáradtságot arra, hogy kérdezzenek.
Miért pont téged válasszunk?
Nagyon rég óta a szerver tagja vagyok és sok szituációt megéltem már. Illetve szeretnék én is besegíteni a szerver rendben tartásában, hogy mindenki tudja élvezni a szerver szépségeit.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Naponta körülbelül 7-8 órát szoktam játszani a szerveren és ezt az időt teljes mértékben az S.G:H-ra szeretném fordítani.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Jelenleg nincs kitiltásom. Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Jelenleg 1 van ami már szintén nem mostani. Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Negatív tulajdonságaim:
-Nagyon nehezen hiszek el dolgokat és ezért mindig mindennek utána járok.

- Csak azt jegyzem meg ami engem ténylegesen érdekel így képtelen vagyok mondjuk iskola terén a magolásra.

-Vannak helyzetek mikor túl tudom gondolni a szituációkat, de szerencsére ezen már sikerült valamennyit javítanom.

Pozitív tulajdonságaim:
-Mikor valamit csinálok végig veszem hogy milyen következményekkel járhat így sokszor 2-szer is meggondolom, hogy mi is a helyes döntés.

- A sok rossz dolog között is próbálom meg találni a jót.

- Próbálok mindig ott segíteni ahol tudok és szívesen is teszem azt.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen szeretnék adminisztrátor lenni. Úgy gondolom, hogy a szabályok betartása egy ilyen szerveren nagyon fontos, hogy tudjuk azt élvezni. Szeretnék segíteni azoknak az embereknek akik a szabályok keretein belül próbálják élvezni a játékot. Illetve nagyon sok boldog percet szereztem már a szerveren és szeretném ezeket a boldog perceket másoknak is át adni és szerintem így tudnák nekik a legtöbbet segíteni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elmagyaráznám a RolePlay fogalmát hiszen az a legfontosabb, hogy tudja a kezdő játékos, hogy mire is épül a szerver. Aztán a szerver alap szabályzatát magyaráznám el ide sorolhatóak a következők: NONRP, IRL, IG, IC, OOC, MG, PG, RK, DM, DB ,TK, SK, és a CK. Amennyiben ezt mind sikerült el magyaráznom felhívnám a figyelmét, hogy ha valamelyik nem volt számára érthető vagy csak kicsit homályos számára akkor bátran kérdezzen és segítek neki megérteni. Hogyha bármit kérdezz természetesen válaszolok majd meg próbálom neki szituációkban is levázolni a dolgokat amennyiben valamit nem sikerült megértenie.

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 815
13 934
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia! Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.