- 2019. 08. 01.
- 22
- 1
- V2 karakter
- Marcell Bolyhos
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Toth Ervinnek hivnak! ~
[#2] Korod:
~ Jeleneleg 16 éves vagyok ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2016-06-30 regisztráltam a szerverre, de akkor abba is hagytam és nemrég kezdtem el ujból játszani a szerverrel, jelenleg 4760 percem van! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Igen, voltam adminjailba de az frakció ügy miatt volt,bannolva nem voltam!
https/prnt.sc/qt2b3v ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék a frakció tagja lenni, mivel nagyon megtetszett a NAV feladatköre és maga a szervezet és kiszeretném próbálni ezt a frakciót, mivel ezen a szerveren még nem voltam NAV-ba.Szeretnék új embereket megismerni és új közösség tagja lenni. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Nyugodt természetű, terhelő személyiség vagyok és nem utolsó sorban kitartó. Van némi tapasztalatom az egészről.Segítőkész személyiségnek tartom magam, aktívan játszok a szerveren. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Üdvözlök minden kedves olvasót! Az én becses nevem Toth Ervin 2002.Jul.4-én születtem Marosvásárhelyen az az 15 éves tanuló vagyok.Jelenleg egy sport iskolában tanulók és 8 éve versenyszerűen atlétikázom.5 éve MTA-zok és azon belűl 4 éve játszok RP szerveren! TS-en legtöbben Sasinak szólítanak!Szabadidőmben legtöbször számitógépezek, vagy ha esetleg nem igy alakul akkor a barátaimmal ütöm el az időt.Sok elért eredményt mondhatók magam után az atlétikai karieremben mivel országos szinten 3. lettem gyorsfutásban.Ezenkivűl szeretek a szabadban lenni, biciglizni és stb.Nagyjából ez lennék én röviden ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Andrej Contreras ((Névváltás lesz Lisa Taylor-ra)) ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Las Venturas, 1994.07.04 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Vállalatok, magánszemélyek pénzügyeinek figyelése. Határvédelem, San Fierro és környékének biztosítása, illegális cégek lekapcsolása illetve felszámolása, közúti ellenőrzés. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Első sorban kiválasztom a megfelelő gépjárművel és a megaphone segitségével felszólítom, hogy álljon félre a közlekedők akadályozása nélkül, állítsa le a motort majd szálljon ki a járműből. Ezt követően lenézem az rendszámát és megnézem az MDC-ben, hogy van-e a gépjárművön valamilyen körözés/szabálysértés. Ha mindent rendben találok akkor kiszállók a gépjárműból és odasétálók az ablakáhóz. Bemutatkozok, hogy ki vagyok, honnan jöttem, miért állítottam meg és a jelvényszámom majd elkérem az okmányait és megvizsgálóm hogy minde okmány megfelel minden követelményeknek.Ha ittis mindet megfelelőnek találtam, akkor rádióba szolok a kollegámhoz és rákérdezek, hogy van-e valamilyen szabálysértés az adott illető nevén. Ha rendben van minden akkor megkérem hogy nyissa fel a személygépjármű csomagtartóját és átvizsgálóm hogy hogy az Elsősegélyláda megtalálható-e benne. Ha minden zökenőmentesen ment akkor elköszönök tőle és tovább folytatom a szolgálatot. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~A jelenlegi állományukba sajnos nincs ismertségem. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert megfelelő ismertségem van erre a posztra és biztos vagyok benne , hogy eltudnám végezni a nekem szánt feladatokat teljesmértékben. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határ ellenőrzések, adózók nyilvántartása. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Akkor használhatunk kényszerítő eszközt ha az illető megszegi illetve ellenáll és nem azt a dolgot cselekszi amire mi felkérjük. 3. felszólításra használunk kényszeritő eszközt. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Név: Andrej Contreras
Születési hely, idő: Las Venturas, 1994.07.04.
Anyja neve: Amanda Headway.
Lakcím: Jefferson 6.
Tanulmányok:
- Las Venturas Általános Iskola.
-San Fierro Rendészeti Középiskola.
-Los Santos Közszolgálati főiskola.
Tanult nyelvek:
-Angol
-Német
-Spanyol
Magasság: 183 cm
Súly: 86 kg