Andew Fisher, Marco Fisher --- Rakeem Palmer [Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

amarco

Barangoló
2019. 01. 15.
99
275
.
V4 karakter
leroyce.rose
LV karakter
.
V2 karakter
marques.silva

8c6a7e9fb2a334170d79c94984e78c07.png

Panasztevő InGame neve:

Marco Fisher, Andew Fisher

Panasz oka, leírása, kifejtése:

Kiszálás bugoltatása

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Andew Fisher vett egy uzi-t ami nem olyan százalékos volt ahogyan állították és amikor átadta a pénzt és ide adták a fegyvert és a töltényt egyből el is hajtottak... Utána elmentünk mi is majd megkérdeztünk egy admin segédet hogy elég indok-e arra, hogy lelőjjük őket ezért (azaz Andew lelőjje) és akkor megkaptuk az a választ, hogy elég indok arra, hogy lelőjje Andew. Erre vissza mentünk arra a helyre ahol átadták a fegyvert névszerint Palomino és megláttuk azt a kocsit.. Nos oda mentünk a kocsihoz majd Andew kiszált rá miután egy kicsit menekült is előlünk, de megált és kiszált Andew. Megkérdezte, hol az az ember akitől vettük a fegyvert, de viszont ő volt az csak skint váltott, ezért kérdeztük meg, hogy hol voltak a tárasi. Eközben egy kis RP tagadás is volt mert amikor hívta a haverját akkor Andew kiütötte az üveget ./megprobal-al és sikerült neki, erre nem húzta le az ablakot amíg a telefonbeszélgetés véget nem ért. Bizonyíték: https://pastebin.com/96N5a0HN Akkor ezektután kihívta a haverjait, és mi ebujtunk egy fal mögé, hogy kifigyeljük mikor érnek oda és mi majd oda megyünk... Ekkor jöttek az M5 e60-al majd tettek egy kört és befordultak ahol mi voltunk majd kivitték a kerítést majd megkoccoltak ahogyan a videóban is látszik ./do megremeget rpz-tek majd kiszált az autóbol buggoltatva és kilőtt mind kettőnket, utána szoltunk Csabi admin-nak és szóban figyelmeztette őket ezt inenn is köszönjük neki!

• Tetszik
Reactions: Danesz és Suma

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi. A panaszt én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

DonDanee

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
82
150
V4 karakter
Da'Quan Arnold
LV karakter
-
V2 karakter
-
Heó, én annyival bővíteném a pk-t, hogy miután sacc/kb olyan 40-50 km/h órával kivitték a kerítést, majd minket is lekoccoltak ez az rp tárult elénk:

[2019-07-13 22:57:22] [Output] : *Megremeg ((Rakeem Palmer))

[2019-07-13 22:57:25] [Output] : *Megremeg ((Quisha Reese))

Mint a videóban is látszik.

• Vicces
Reactions: the real krisi

the real krisi

It's been seventy hours on Adderall
2019. 02. 02.
413
2 267
V4 karakter
romero blanco
LV karakter
armando orellana
Sziasztok!
Akkor is hívtatok admint, aki megmondta, hogy egy olyan kerítésnél elég a megremeg.
Annyit mondanék, látszik a videón is, hogy már rég kint voltam az autóból, és akkor vettem elő a fegyvert.
Hozzátenném, hogy teljesen IC ügy miatt haltatok meg, ami miatt nem kell szerintem a bosszú PK. Éééés nem csodálkoznék amikor meghaltok, ha daráljátok az IC haverom aki egyből telefonál nekem ic.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Többször megnéztem a videót és arra jutottam, hogy egyszerű szinkron hiba történhetett. Ha pedig egy admin már elmondta, hogy egy kis kerítésnél elég ennyit rpzni akkor felesleges pkra rakni az illetőt. Ha nem értesz egyet akkor tegyél rá admin pk-t. A panasz jogtalan. Zárom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.