JELENTKEZÉSI formanyomtatvány
~ Out of Character ~
> Hogy hívnak?
- Martinnak hívnak.
> Hány éves vagy?
- 17 éves vagyok jelenleg.
> Account ID-d?
- 242040.
> Jelenlegi játszott perced?
- 5157 játszott percem van jelenleg.
> Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív?
- Leginkább délután, és este lennék aktív.
> Online töltött óráidból mennyit tudnál szerelésre fordítani?
- Nagyjából 3-4 órát, de akár többet is tudok a szerelésre fordítani.
> OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek)
- > Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka?
- Nem voltam még frakcióban!
> Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal?
- Természetesen, rendelkezem mindhárommal.
> Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb..
- Martinnak hívnak, 17 éves vagyok. Jelenleg Zala megyében élek a családommal. Gépésztechnikusnak tanulok jelenleg, amiből még 2 évem van hátra. Az egyik kedves barátom édesapukájának sokat segítek autókat szerelni és bütykölgetni az elmúlt időben, így megvan a szakma iránti szeretetem. A szabadidőmben sokat szoktam focizni és ez mellett nyilván MTA szervereken is játszani. MTA-val viszonylag régebb óta játszom, viszont a SeeMTA V4 szerverén csak nemrégiben kezdtem el játszani. Már több éve a hobbijaim közé sorolom az MTA szervereken való játszogatást. Magamról ez az, amit fontosnak tartok.
~ In Character ~
> Jelentkező neve?
- Ander Ibanez.
> Jelentkező születési helye, ideje?
- Spanyolország, Zaragoza 1999.04.14
> Korábbi munkahelye(i)?
- Spanyolországban dolgoztam autószerelőként, ahogyan Los Santosba költöztem áruszállítóként dolgoztam, ez mellett versenyszerűen horgásztam is.
> Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki!
- Mindig a maximumot hoznám ki a munkámból. A jó problémamegoldó képességeimnek köszönhetően gyorsan, de mégis precízen tudok dolgozni. A munkám során mindig a minőséget, az ügyfelek, kollégák és a vezetőség véleményét helyezem előtérbe. Jól tudok csapatban dolgozni, ami szinte elengedhetetlen ehhez a szakmához.
> Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik a belépéshez szükséges összeggel?
- Igen, természetesen.
> Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.)
- Ander Ibaneznek hívnak! Spanyolország egyik városában, pontosan Zaragozában születtem 1999.04.14-én. Szakmámat a Zaragoza Műszaki Szakközépiskolában végeztem el. Nemrégiben költöztem Los Santos városába. Azzal a szándékkal jöttem ebbe a városba, hogy itt is autószerelőként dolgozzak. Többéves tapasztalatom van az autószerelés területén. Eddigi munkáim mindig a pontosságot, és az ügyfelek véleményét, kéréseit tükrözték. Az anyanyelvem Spanyol, de kiválóan beszélek még ez mellett Angol, és Magyar nyelveken is. Jó problémamegoldó képességeim szerint gyorsan, precízen tudnám végezni a feladatomat. Még az iskolás éveim alatt igyekeztem elvégezni a személygépjármű vezetői engedély elvégzését, amivel sikerrel jártam. A Városban próbálok új kapcsolatokat kialakítani, minél több ismerőst, barátot szerezni, ezek mellett tartom a kapcsolatot az unokatestvéremmel, akivel nagyjából egyidejűleg költöztünk a városba! Jelenleg albérletben lakom a Jefferson motelben a kiskutyámmal, viszont a közeljövőben szeretnék átköltözni egy tágasabb, családi lakásba!
> Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?
- Nagyjából 55-60 percet vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése.