- 2022. 09. 16.
- 38
- 43
- V4 karakter
- Anaum Hana
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Marci vagyok (Anaum Hana) 16. életévemet töltöm.
Hány játszott perccel rendelkezel?
56 268 perc
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Kérdésekre válaszolni amelyekre nem szükséges adminisztrátor segítsége, segíteni a játékosoknak.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Már hosszabb ideje fontolgatom, hogy kipróbáljam magam SGH tagként, mivel szeretnék aktívan részt venni a közösség életében és támogatni az újabb játékosokat. Célom, hogy idővel az adminisztrátori munka terén is hasznossá válhassak, és a háttérfeladatokban is hozzájárulhassak a szerver zavartalan működéséhez. Az elmúlt időszakban több olyan adminisztrátor és SGH tag is a barátommá vált, akik mindannyian meleg szívvel ajánlották ezt a lehetőséget. Az ő biztatásuk és pozitív tapasztalataik hatására döntöttem úgy, hogy én is jelentkezem a csapatba, remélve, hogy közreműködésemmel erősíthetem és támogathatom a közösséget.
Miért pont téged válasszunk?
Olyan ember vagyok, akit mindig a segítőkészség és a rendszerezettség jellemez. Alapvetően ambiciózus személyiségem folyamatosan arra ösztönöz, hogy magas célokat tűzzek ki magam elé, és eddigi tapasztalataim szerint sikeresen el is érem ezeket. Bár sokan szerencsének tulajdonítanák ezt, én szilárdan hiszem, hogy a tartós eredmények elérésének kulcsa a kitartó és következetes munka. Mindig arra törekszem, hogy ne csak az álmaimat valósítsam meg, hanem a legjobbat hozzam ki magamból, ami nemcsak a szakmai célok elérésében, hanem az emberekkel való kapcsolataimban is megmutatkozik.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hetente 2000 - 3000 perc
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Türelmes , megoldóképesség, csapatban dolgozás - feledékeny ,haragtartó , halogatás
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Amennyiben sikeresen látom el az SGH szerepkörrel járó feladatokat, a jövőben szívesen vállalnék adminisztrátori pozíciót is, ha erre lehetőség adódik.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Első lépésként megkérdezném, hogy tisztában van-e a szerepjáték fogalmával. Ha nem ismeri, részletesen bemutatnám az alapelveit. Amennyiben már jártas benne, először arra kérném, hogy figyelmesen olvassa át a szabályzatot. Ezt követően érdeklődnék, hogy akadnak-e olyan részek, amelyek számára homályosak vagy teljesen érthetetlenek; ezeket példák és konkrét szituációk bemutatásával igyekeznék világossá tenni. Miután a szabályok értelmezésében sikerült közös nevezőre jutnunk, részletesen bemutatnám a szerver mindennapjait: a munkalehetőségeket, a pénzszerzési módokat, valamint a karakterek szükségleteit. Ismertetném a "frakció" fogalmát, és rövid áttekintést adnék a leggyakrabban előforduló frakciókról, amelyekkel bármikor találkozhat a szerver világában. Ezt követően megosztanám vele a fórum linkjét, ahol számos hasznos információt és útmutatót talál, különös tekintettel a "tutorial" videókra. Amennyiben ezután nem merülne fel további kérdése, úgy a tájékoztatást teljesnek tekinthetjük.