Anastasia Nastya-Miroslav Kocis [Comet]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 12. 08.
5
11
V4 karakter
Anastasia Nastya
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Anastasia Nastya

Panaszra tett személy InGame neve:
Miroslav Kocis

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Taxisként dolgozóm egyéni vállalkozóként. Kaptam egy SMS-t tőle, hogy menjek érte amit meg is tettem. 2 helyre kérte, hogy vigyem, majd mikor megérkeztünk Blueberry-be ahol a végállomás volt elkezdett telefonálni, majd én kifagytam. Egyből visszaléptem, de ő már nem volt ott a helyszínen. Mivel megvan a száma írtam neki egy SMS-t zárójelekkel, hogy "előbb kifagytam, bocsi, itt vagy még". Nem reagált semmit. Ezután Admin segítséget kértem. Comet hozzám is teleportált, majd elmondtam neki mi történt, megpróbálta a srácot előkeríteni, de miután Comet megtalálta, kifagyott a srác is. Vártunk sokáig de nem jött vissza valamiért.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Log

Megjegyzés:
Szerettem volna az RP-t befejezni, számlát adni a fuvarozásért, illetve megkapni a fizetséget az útért.

Comet

No one else
2020. 12. 26.
105
208
V4 karakter
Sacha Bain
LV karakter
Hayden Pellegrini
V2 karakter
-
Sziasztok a panaszkönyvet én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát! 24 órán belül.

• Tetszik
Reactions: Redes

Dazan

piálás diszkóban kistraktoron
2019. 03. 27.
302
3 256
22
V4 karakter
Marko Đurašević 🇷🇸
LV karakter
Hank Aldridge 🇺🇸
Helyette írok, mivel ki van tiltva fórumról.

Cadey: Szia , abszolut nem vettem tudomast hogy irtal vagy hogy az admin megkeresett volna engem, nyilvan felis hivhattal volna valoszinuleg azt eszreveszem, valoszinuleg afkoltam, a holnapi nap folyaman kifizetnem az utazast. Nyilvan nem a vilag vege 10 k . További szép estét nektek

Comet

No one else
2020. 12. 26.
105
208
V4 karakter
Sacha Bain
LV karakter
Hayden Pellegrini
V2 karakter
-
Szia. Nem is állt szándékomban szankciót osztani. Néztem hogy ki vagy tiltva forumról, ezért sem bíráltam el mert gondoltam hogy írni fogsz. láttam hogy nem árt meg az az összeg amit a taxis elkért volna. RP folytatásban gondolom akkor benne lennétek?

2019. 12. 08.
5
11
V4 karakter
Anastasia Nastya
Sziasztok! Természetesen folytatni szeretném. :)

Szerk.: ügy megoldódót összefutottam vele, minden jót nektek :)

Utoljára szerkesztve:

Comet

No one else
2020. 12. 26.
105
208
V4 karakter
Sacha Bain
LV karakter
Hayden Pellegrini
V2 karakter
-
Rendben van, további jó estét nektek! Következmények nélkül zárom/ helyezhető a topic. Sziasztok!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.