Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Gárdonyi Valentin -
Hány éves vagy?
- 19 éves vagyok. Egy hónapja töltöttem be. -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- Napi szinten jó kérdés, amit biztosra tudok, hogy nem keveset, két hét alatt, 5-6 ezer percem szokott lenni. -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 69.000+ -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 2017 Decemberében kezdtem el játszani, kisebb kihagyásokkal, ennek fő oka a tanulmányok voltak. -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- Yakuza, Fix&Drive -
Mi volt a távozásaid oka?
- Yakuzából azért távoztam, mert abban az időszakban kellett abbahagynom kis időre az mta-t. Fixtől pedig kirúgtak.(Ic ok miatt) -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Volt pár: https://gyazo.com/be64a67ae1e2bad117156f560426c447 -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- Természetesen, igen. -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
- https://gyazo.com/59d6a382908fff8e567f6d1ab786ead2 -
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
- Tudom, ez csúnyának tűnik, de szívesen elmagyarázom.: https://gyazo.com/00852b2aea389c9c62de9c2ab1908d03 -
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Szeretném kipróbálni magam, hogy helyt tudok-e állni itt is. Nem állítom, hogy nem vagyok rá képes, ha a fejembe veszek valamit általában úgy is van. Na meg persze sokan nem mondják ki, de tény hogy "menő is" Első gondolatra izgalmas frakció lehet, ahol jó rp-k mehetnek, Fixes-ként kicsit kiestem ebből. :/ Talán itt visszarázódom. Gondolkoztam, hogy nem lesz-e probléma az, hogy nőt rp-zek, remélem nem, sokan ismernek már ezzel a névvel. Vonz a valóságban is a rendvédelem, valószínűleg ott is fogok elhelyezkedni. Magamról úgy tartom, hogy "tudok" rp-zni, de persze biztos van még mit tanulnom. -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Ilyenkor sosem jut eszembe semmi :/ Talán majd a későbbiekben. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Amy Enderson -
Édesanyja leánykori neve:
- Juliet Fonzy -
Születési helye, ideje:
- Los Santos, 1998. 02.12. -
Bejelentett lakcíme:
- Idlewood 13. -
Telefonszáma:
- 38761120172403 -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- Természetesen igen. -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök)
- Ügynöki pozicíóban szeretnék elhelyezkedni. -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Motiválni sok minden motiválhat. Motivál akár egy mosoly, amit az emberek arcán látok, mikor segítek valakinek. Motiválhat egy olyan példakép, aki segít másokon. Motiválhat egy sportóló, egy Rendőr, ahogy egy Ügynök is. Remélem találok itt is példaképet, és egyszer én is lehetek valaki példaképe. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Tiszteletem! Amy Enderson vagyok, 22 éves. Fogadott fiammal élek Los Santosban, élettársi kapcsolatban, törvénytisztelő polgárként.
Végzettség:
- Los Santos-i egyetemen végeztem testnevelőként.
- Későbbiekben, családi okok miatt az autószerelés is rám hárult, így elvégeztem egy autószerelői OKJ-s képzést is.
Az OKJ-s képzésnek hála felvettek autó szerelőnek, így biztosítottam a megélhetést a családom számára.
Eddigi munkahelyeim ugyan közel sem állnak a Kormányhoz, de mint ahogy a mondás is tartja, egyszer mindent el kell kezdeni.
Remélem felvételt nyerek, és hosszú szolgálatot teljesíthetek, és a Fiam is felnézhet rám, s vele sok fiatal is. -
Aláírás:
Amy Enderson
Amy Enderson