Amina_Payne -------- /FŐ--SUP/

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Paul_Gregory

Újonc
2019. 01. 11.
31
0
V4 karakter
Paul_Gregory
LV karakter
Amina_Payne
V2 karakter
Jep_F_Cortes
zoldlogo.png

Neved: < Amina_Payne > A ban időpontja: < 2019.01.01 > A ban időtartama: < 2030.12.31 > Neve, aki bannolt: < Adrian > A ban oka: < Adminügy kőzbeni DM Adminügy kőzbeni FUN/FLOOD > Amiért szeretnéd az unbant:
< Ebbe a pár honaba volt min gondolkozak hogy nem keelt volna ezt csinálnom és jobb let volna az adminra vagy a rendőre halgasak nem megtagadni azt amit mondot és mást csinálni. Tudom hibáztam és ezt jová szeretném teni hogy ha megkapnám az Unbanomat. Tudom hogy hibáztam de itt van most a húsvéti ünep és most uj hisvéti mod van be rakva és részt szeretnék veni rajta bagyon haverkaim is mondják hogy probáljak irni uban kérelmet mert jo cucokat nyitotak tojásbol meg ilyesmik na de ez nm ide tartozik. Az tartozik ide hogy megbántam amit tetem és szeretnék ujra játszani a szerveren megbántam amit tetem ezt el mondtam de téleg nagyon megbántam ez a játék kőtőt le a legjobban és szeretnék ujra játszani. Ugy érzem megérdemlek még egy esélyt hogy be bizpnyitsam hogy téleg megérdemlel azt az utolso esélyt a szerveren >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.