- 2019. 01. 11.
- 31
- 0
- V4 karakter
- Paul_Gregory
- LV karakter
- Amina_Payne
- V2 karakter
- Jep_F_Cortes
Neved:
< Amina_Payne >
A ban időpontja:
< 2019.01.01 >
A ban időtartama:
< 2030.13.31 >
Neve, aki bannolt:
< Adrian >
A ban oka:
< Adminógy kőzbeni DM Adminügy kőzbeni fun / flood >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Elgondolkoztam azokon amiket tetem a fegyházban de a DM az nem volt jogos mert touchpadal véletlenül le lőtem az admind irtam neki eztte de nem hit nekem az nem jogos. Itt van a nyári szünet munka után jol esik egy másik életbe lépni. Barátaimal is szeretnék még tőbbet játszani és rpz getni a See MTA LV szerveren. Tudom nem volt jogoas amit tetem de akkor nem gondolkoztam azon hogy mi lehet eből. És csak az után gondoltam mindent visza hogy milyen hülyeséget tetem azota már megváltoztam és tudom hogy nem fordul elő ilyesmi tőbbet. Csak még egy utolso esélyt szeretnék kapni hogy bebizonyicsam hogy nem fordul elő tőbb ilyen dolog. Ez felyébe le ülők én 300-500 perc jailt is csak tudjak játszani ujra a See MTA LV szerverén és a barátaimal is enyit kérek. Tudom hogy ez nagy hiba amit tetem és elkel gondolkozatok ezen hogy Unbanoljatok vagy nem. Tudom ez nehéz dolog nektek. Azota megváltoztam és ezt tudom magamrol hogy nem fordul elő tőbb ilyen. >
PReDi válasza:31.) Hetente csak egy UB kérelmet szabad írni!!
(Az elözö Unban kérelmed 5 napja, azaz július 14.-én lett elbírálva. Bírálattól számítva 1 hétig NEM írhatsz újabb unban kérelmet!)
Büntetés: 7 nap kitiltás a fórumról!
Moderátor által szerkesztve, ekkor: