Ambient sounds

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias

Rövid ötletem a következő lenne, amivel a szerver világát lehetne színesebbé tenni, vagy esetleg komolyabbá néhány területet, eseményeket, sokat hozzátenne az RPhez!
A videó arra utalva hogyan gondolnám, ehhez hasonló:

Lehetne Lasbarrancas felől: madárcsicsergős, csöndes, tücsökciripeléses kicsit szélfújós hang, mivel countryside, bogarak, esetleg állatok hangjai.
Lasventurasban lehetne: városias hangok, lefolyók apró zaja, autódudák(távolban), galambok hangja(ritkábban), nagyvárosi zúgás.
Bayside felé: hajókürtök, gépek moraja, sirályok csicsergése.
Sivatagban: szél és homok susogása, kihaltság.

Tudom van jelenleg is a szerveren 1-2 ambient sound, mint pl: olajfúró kutak, víz hangok(asszem).
Persze ezeket tök jól lehetne implementálni mint V2-3 határon túl, szerintem full valóságos.
És meg is hozná egy-két ember kedvét ezáltal, hogy vidékre költözzön/kimozduljon és "kiszabaduljon" a város nyomasztó hangjaitól egy nagy levegőt venni.
Időjárásváltozást is lehetne kapcsolni, ritkán esőt(Nevadához képest)

Ti mit gondoltok erről? Kritikákat, véleménnyel ellátva szívesen hallanám! :)

RSR~

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Maga az ötlet szerintem tök jó, mindössze két dolog van, amit én nem preferálnék:

Nagyvárosi zajok: Reálisabb lenne, ha tényleg lennének zajok a városban, de szerintem idegesítő lenne.
Eső: Eléggé nagy FPS dropja lenne sok playernek, ha eső lenne a szerveren. (attól függetlenül is hogy Nevadában ritkább az eső)

De szerintem jó kis ötlet, örülnék ha megvalósulna.

drjuan

Zöldfülű
2019. 01. 10.
216
901
Hell
V4 karakter
Santiago Moya
Tök jó, megvalósítható is volt már rá példa. A hangeffekt ráadásul nem is kellene hogy laggoltasson.

• Tetszik
Reactions: jory

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Sziasztok!
Szerintem pofás kis ötlete, én szívesen játszanék ilyen hangokkal. De azért a kapcsolhatós ötlet se rossz. Én támogatni tudom.

• Tetszik
Reactions: catch a blast

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Sokat dobna a hangulaton, de mindenképpen választahtó, állítható lehetőségként tartanám jónak (ki- bekapcsolás, halkítás - hangosítás) támogatom!

• Tetszik
Reactions: WZ113

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
a vidámparki hangeffektet biztos hogy a 4sárkányhoz és a gyárhoz raknám
Én 4s hez ezt tudom elképzelni. @ori
[youtube]
Amúgy, sokat dobhatna az összképen a környezeti hang, mondjuk lv-n motorzajon kívül nem tudok mit elképzelni, de külső városok hangulatát megdobná.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Nagyon jól hangzik. Az idő járás is jót tenne, bár az fps-nek biztos nem tenne jót.
A hangokat ilyen ki-be kapcsolható módon eltudom képzelni.
Támogatom!

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Szerintem ez egy szuper ötlet! Feldobná az RP-t a szerveren.
Támogatom

• Tetszik
Reactions: aludanyi

aludanyi

Újonc
Támogató
2020. 11. 14.
72
119
21
Maglód
V4 karakter
Daniel Montgomery
LV karakter
Ian Montgomery
Nagyon hangulatos lenne, én teljesen támogatom ezt az ötletet, remélem v4re terveznek valami ehhez hasonlót! :)

El Patrón

Újonc
2021. 11. 09.
8
9
V4 karakter
Paco Haywood
LV karakter
Joaquin Basno
Autó és a hajó duda teljesen felesleges mert ha nem közlekedik arra senki akkor meg valótlan az egész de a többi fata.

Aeon

ajejon
2019. 12. 25.
63
214
V4 karakter
-
LV karakter
Rannier Cole
V2 karakter
-

ez az ötlet nagyon egybevan, nyilván finomítgatva egy-két dolgot, de szuper nagyon.

??‍♂️

Mogyikah

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
318
505
V4 karakter
Franklin_Lawrence
LV karakter
Qudamah_Aziza
Abszolút támogatom! A kőolajtermelőknek tudtommal régen (vagy most is) van hangja egyébként.

• Tetszik
Reactions: KwEiN

aSzaby

Újonc
Támogató
2020. 10. 28.
65
95
Erdély
LV karakter
Isabella Ashwell
Nagyon jòl hangzik, Tàmogatom. Kapcsolhatòsban talàn jobb lenne, gondoljunk azokra is akiket lehet zavarna mindez.
Abszolút támogatom! A kőolajtermelőknek tudtommal régen (vagy most is) van hangja egyébként.
Erre kitèrve, mèg mindig van hangja az olajkutaknak illetve tudtommal a szélerőműveknek is.

• Hűha
Reactions: Muurayi

RyanPianoro

Újonc
2021. 01. 16.
10
10
V4 karakter
Dennis Wayne
LV karakter
Lilla Anthonyson
Ezt én csak TÁMOGATNI tudom. És csak azért tudom támogatni, mert végre újra használnám a hangokat MTA-n belül. És mennyire jó vibe lenne már este kimenni LS-ből lehúzni az ablakot betenni halkan valami kis rádiót és menni chillezni. :D

• Tetszik
Reactions: Isaacos

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség