Amara Banks jelentkezése az SPSU alosztályba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

admhuncho

Újonc
2022. 10. 10.
61
59
Summoner's Rift
V4 karakter
Amara Banks

2s4.png

Special Purpose Sniper Unit áthelyezési kérelem

Álnév, rendfokozat:
Amara, Törzsőrmester.

Jelenlegi alosztálya:
Nincs.

Áthelyezési kérelem részletes indoklása:
Eddigi tudásommal és adottságaimmal úgy gondolom kitudnék tűnni az állományban mint mesterlövész. Véleményem szerint kitudnám segíteni vele az állományt illetve a társszerveket. Illetve ez az alosztály szúrt szemet nekem, szívesen erősíteném a csapatot. Kisebb Mesterlövész tapasztalattal már rendelkezem, illetve tudásomat szeretném még inkább fejleszteni amit az alosztály előnyére fordíthatnék.

Miért Önt válasszuk?
Remek kommunikációs készségekkel rendelkezek amit látásmódom szerint bőven tudnék kamatoztatni. Ezekmellett az erős türelmességem is előnyös lehet mint mesterlövész. Folyamatosan kész vagyok fejlődni és új dolgokat tanulni amiket szerintem feltudok használni a munkám során.
A múltamból adódóan könnyen alkalmazkodok, álcázom magam és pozícionálok.
Véleményem szerint jól tudok csapatban dolgozni.

Mennyi ideig tervezi erősíteni az alosztályt?
Amíg a folyamatos terhelés nem megy a munkám rovására szívesen segítem a csapatot.

Amara Banks
━━━━━━━━━━━
Kérelmező aláírása

Utoljára szerkesztve:

skez

zangara crime family
SzerverAdmin
v4
2023. 09. 01.
190
1 506
21
V4 karakter
Kalle Ekblad
spsuv-geleges.png

Tisztelt Amara!

Értesítjük Önt, hogy az Alosztály Parancsnoksága megkapta és felülvizsgálta a jelentkezését. A jelentkezésével kapcsolatban a bírálat a mai nap folyamán megszületett. Tájékoztatjuk, hogy a jelentkezési kérvénye elfogadásra került. Az elkövetkezendő 72 órában az Alosztály egyik Parancsnoka fel fogja venni magával a kapcsolatot, tanulmányozza az SPSU Általános Tananyagát és Szabályzatát!

Kalle Ekblad, Skez r. Hadnagy
Special Purpose Sniper Unit Alparancsnok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.