Elutasítva Amanda Rose -> Apoka

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Hungary811

Újonc
2019. 05. 13.
7
0
LV karakter
Amanda Rose
zoldlogo.png

Neved:
< Amanda Rose >

A ban időpontja:
< 2021-11-28 20:22:18 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Apoka >

A ban oka:
<Multiaccount (Hungary911), OOC kereskedelem>

Amiért szeretnéd az unbant:
<Szép estét szeretném leírni, hogy nagyjából hogyan is történt az eset. 10hónapja történt előre is bocsi a kihagyásokért. Régi accountom Ricardo Williams(Hungary911), avval voltam fent a régi gépemről. Ugye nem mai gép mindig belassult stb.. Vettem egy új gépet azon regisztráltam Amanda Rose(Hungary811). Úgy voltam vele mi történne ha átvinném az öreg accról az újra a cuccaimat.2 hét utána meg is történt az eset amit teljes mértékben jogosnak tartok. Szeretnénk tiszta lappal kezdeni mindent régitől eltávolodni. Csak is az újra koncentrálni 0-ról szeretnénk újból kezdeni.Nincs más játék ami engemet órákra le tudna kötni :(Többször is próbálkoztam unbannal, de sajnos nem kaptam. , Úgy gondoltam, hogy most megpróbálkozom újra Hogy miért? Mert nagyon megbántam amit csináltam, és szeretnék már újra játszani a szerveren, ha lenne rá lehetőségem. . Sajnálatos módon a szerverszabályzattal akkor nem voltam tisztában aminek a következménye meg is lett. Azóta már többször is átolvastam, és tisztában vagyok minden egyes részével. A Bant teljes mértékben jogosnak érzem. Amit jelenleg is nagyon sajnálom és már azóta nagyon megbántam. >
Megjegyzés:
Válaszodat előre is köszi :)

Apoka

Írnok deák
2019. 07. 02.
564
479
V4 karakter
Zaire Landrum
LV karakter
Justin Westlake
Erre az indokra továbbra sem fogok tudni feloldást adni.
Olvasd el ezt a következő UB kérelem megírása előtt.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.