[Amanda Morris] Jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rocky67

Barangoló
Támogató
2020. 10. 25.
93
69
Székesfehérvár
www.instagram.com
V4 karakter
Davey Smith
LV karakter
Jessica D West
V2 karakter
Amanda Morris
N-vtelen-1.png

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
LOS SANTOSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG
SZEMÉLYÜGY ÉS HUMÁNIGAZGATÁS

A lap kitöltése előtt olvasd el a jelentkezési feltételeket, amit szintúgy a jelentkezések menüpontnál találsz.
A lap kitöltésénél figyelj oda a helyesírásra, illetve a feltételeknek való megfelelésére. (Ha 100 szót kérünk akkor az minimum meg legyen.)
A lap kitöltésével még nem csatlakozol a Rendőrség köreibe, ezek után vár még rád egy TS meghallgatás és egy elméleti vizsga.
Fontos, hogy a jelentkezés címe a következő legyen: [NÉV] Jelentkezése.

J E L E N T K E Z É S
| IC |

Teljes név: Amanda Morris
Születési hely, idő: 1997.02.10, Los Santos Medical Center
Telefonszám/ egyéb elérhetőség: 36224611380
Bejelentett lakcím/ tartózkodási hely: Angel Pine-i munkásszálló, AP Street 12.A
Legmagasabb végzettsége: Rendvédelmi technikum
Eddigi munkahelyei: SCCS, SCT, Honvédség, Nemzeti Adó-és vámhivatal, NNI, ORFK

Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.))
Nevem Amanda Morris, 1997.02.10 születtem Los Santosban. Rendvédelmi múltamnak köszönhető hogy otthonosan mozgok a rendvédelem köreiben. Rendelkezem természetesen jogosítvánnyal, sokat vezetek. Szeretek csapatban dolgozni, szeretek elsajátítani dolgokat. Jelenleg munkásszállón lakok Angel Pine-ban, most gyűjtögetek egy házra. Hobbim az autószerelgetés, vezetés, horgászás. Szoktam autókat tuningolni, persze legális úton. Szolgáltam már a Honvédségnél, illetve a Nemzeti adó-és vámhivatalnál is, Főtörzsőrmester voltam. Voltam autószerelő az SCCS-nél, voltam tanuló nyomozó az NNI-ben, illetve taxisofőr is a városban. Ismerem a város minden részét, kisutcákat, sokat járok mindenfele.

| OOC |
Hogy szólíthatunk: Rocky67 a "művésznevem, egyébként Kristóf vagyok.
Mennyi idős vagy: 18.
Legmagasabb iskolai végzettséged: Jelenleg még 8 általános.
Mennyi játszott perccel rendelkezel: 31638 jelenleg.
Csatolj egy képet az UCP-ről:
Rendelkezel-e adminjailel? Ha igen mennyivel és miért: Fenti képen minden rajta van.
Rendelkezel-e kitiltással? Ha igen, mennyivel és miért: -//-
Rendelkezel-e névváltással? Ha igen mennyivel és mik azok: -//-
Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.))
Fiatalos rendőrcsajszit, aki az egyik legjobb szeretne lenni a szakmában. Kicsit visszahúzódó, de mégis erős csaj. Egy olyan ember, aki szeretné megmászni a "rang"létrát, és elérni a Zászlós rendfokozatot. Egy rendes, csinos, aranyos, kedvelhető leányzót, akivel mindenki szeretne együtt dolgozni és együttműködni. Járőr szeretnék lenni, idő teltével pedig közrendről átkerülni közlekedésrendészetre.
Miért pont rád essen a választásunk?
Van már tapasztalatom nem egy rendvédelmi frakcióban, szeretnék újra egy jó közösség tagja lenni.
Voltál-e már a jelenlegi vezetés alatt a frakcióban? Ha igen, akkor mi volt a kilépés/ kirúgás indoka?
Szerintem még a régi vezetők voltak amikor kikerültem, kereskedtem dutyban.

Robinson John

Aktív fórumozó
2020. 08. 18.
249
165
V2 karakter
Robinson John
N-vtelen-1.png

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
LOS SANTOSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG
SZEMÉLYÜGY ÉS HUMÁNIGAZGATÁS

Tisztelt Amanda Morris!

Az Országos Rendőr-főkapitányság megkapta jelentkezését, a vezetőség átolvasva úgy határozott hogy elutasítja a lapját.
_____________________________________________________________________________________________________________________

Megjegyzés:
- Aktív feketelistával rendelkezel szervezetünknél.

Robinson John, r. vezérőrnagy
Állományvezető-helyettes​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.