- 2019. 01. 14.
- 104
- 51
- V4 karakter
- Aziz Saeed
- LV karakter
- David Coman Jr
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Balogh Dávidnak hívnak, jelenleg tíznehat éves vagyok, de augusztusban töltöm a tízenhetedik életévem.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 102.347 játszott perccel rendelkezem mikor ezt a lapot írom. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az S.G.H feladata az adminisztrátorok segítése, napjaik megkönnyitése kisebb-nagyobb kérdések megválaszolásával. Illetve még a frissen "városba érkező" (kezdő) emberek bevezetése a város alapvető dolgaiba. Gondolok itt arra hogy elmondja hogy a fontosabb helyek merre találhatóak, elmagyarázza a /me, /do lényegét. Ezzel is segítve a játékost későbbi szankcióktól.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Ugy érzem most értem fel a feladatra. Mint Rp tudásilag mint szellemileg, hogy felelőségteljesen tudjam betölteni ezt a feladatkört. Például egy kérdésre ne badarságokat mondjak.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mint mindenkinek nekem is vannak előnyeim. Rettentő kitartó személyiség vagyok, és szeretem csinálni a rámbízott feladatot. Ezért is probálok 110% teljesíteni. Még ugy érzem jó a magyarázási képességem, illetve a fogalmazásom. Aktív tag lennék, gyorsan tanulok. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 4-7 óra. Persze ez lehet több de mint mindenkinél akár kevesebb is, de igyekszem tartani.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam még bannolva.
http://imgur.com/gallery/a78sQZg>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen 1 alkalommal ami jelenleg látszik.
http://imgur.com/gallery/Ok19Bip>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< NEGATÍV:
1.Néha naív személyiség vagyok, elhiszek olyat amit nem kéne. Azt mondják ez a jószibűségemnek köszönhető.
2. Hallgatak személyiség vagyok, nem szoktam sok valakivel beszélni, illetve nehezen találok témát egy Ts beszélgetésben idegen személlyel.
3. Párszór elveszítem a kreativitásom rp terén. Azt szokták mondani nagyon szép rp-ket szoktam tolni a srácokkal, de mikor "elvesztem a hitemet" egy passzív, napi /do beveri a fejét.. Rp-ből áll a napom, de ezeken próbálok javítani.
POZITÍV:
1. Jó a fogalmazó, és a magyarázó képességem, nem tudom ez a lapon mennyire jön át de általában jó szokott lenni.
2. Monotonista vagyok, egy szerepkörben sok időt is képes vagyok eltölteni, aanélül hogy megunjam, minden eddigi frakciomban eltöltöttem legalább három hónapot (kivéve egyszer OMSZ, mivel ott muszáj volt kilépnek egy hónapon belül)
3. Türelmes és kedves vagyok, szeretek új játékosoknak, vagy az élet bármilyen területen bárkinek segíteni, és ha kell többször is elmagyarázom mig meg nem érti az adott szituációra a megfejtést.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen mindenképp szeretnék a későbbiekben adminisztrátori pályára lépni. Érdekel milyen lehet adminnak lenni, segíteni valakin, vagy esetleg egy ügyet birálni, az adott felek meghallgatása. Illetve szeretnék egy ilyen nagy csapat tagja lenni, és mindenképp helytállni. Adminisztrátori munkát ha esedékes lesz is szeretnék sokáig vinni, és ez idő alatt rengeteg rp szituációt megismerni.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsőnek is leírnám neki /me, /do, /ame parancsok lénygét.
A /me az egy szemmel látható jelenség, amit a karaktereddel tudsz megvalósitani a példa kedvéért /me előveszi a zsebéből a telefonját, feloldja, kikeresi a kamerát és készit pár képet a barátjáról. Egy fontos dolog. A /me a nevedet fogja kiírni, ezért probáld meg szépen kifejezni magad. A szebb Rp-ért hanyagold a "majd", "és" használatát, használj vesszőt ",". Én szoktam írni "és"-t de nem túlzásba vitten.
/do egy fogalom ami a karaktereddel történik. Ezt nem te befolyásolod. A telefonos példa kedvéért.
/do a kezében egy telefon, amin megvan nyitva a kamera. /do,t még ütközéseknél szoktunk használni. Sokan nem használják, de lehet vele színesiteni az Rp-t.
/ame parancs, az a karaktered leírása, bármi szemmel látható, személyes dolog.
/ame egy 183 cm magas, 24 éves albám származású lány. A bal karján egy tetoválás található, a testvériesség jegyével.
Elmagyaráznám hogy tud munkát felvenni.
Elmész városházára (a terképen egy zöld blip jelzi kórháztól délre) bemész átlépsz kúrzór módba (M betű lenyomásával) és felveszed a munkát. Itt a térkép jelzi hogy hol kell felvenned a munkát, illetve a chat le is írja részletesen. Két módon tudsz eljutni oda. A saját erődből vagy taxival aminek a száma 3612-333-333. És kiérvén elkezdesz dolgozni.
Pár infó még a szerverről.
A szerveren vannak különböző szabályok, amit be kell tartanod, ha nem akarsz büntetést kapni. Probálj mindig a valosághoz igazodni, a karaktered életét vezetni, itt gondolok arra ha egy gyártosoron dolgozol, nem fogsz rendőrök elől menekülni.
Bármi kérdésed van, állaok elébe, és segítek .>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Közlöm vele, hogy én mint adminsegéd nem tudok neki fix-et adni. Keressen meg egy admint, bizonyitékkal (ha nem látható hogy bug), hogy igenis ez történt és fix-et szeretne kapni, mivel nem az ő vagy más játékos hibájából keletkezett..>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< /vá 93: Szia én nem tudlak felszedni téged, ez az adminisztrátorok feladata. De csak ugy hirtelen senki nem fog meghalni, lehetséges hogy éhen haltál. De ha a szerver hibájából keletkezett, akkor keress meg egy admint és ő segít neked. >>
Utoljára szerkesztve: