Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Albert vagyok,Amanda Brice,19 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 128695 percel rendelkezem jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?
<< Kezdő játékosok segítése,tanítása.Admin csapat segítése,játékosok kérdéseinek megválaszolása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Nagyon szeretek segíteni az embereken,meghallgatni a problémákat és megoldani őket együtt.Szeretem az adminok munkáját is segíteni hisz elég sok munkájuk van.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Elég jó a probléma megoldó képességem,SGH feladataimat örömmel türelemmel és jó kedvel végezném,türelmes vagyok és imádok segíteni,és persze elég sok időt tudok a szerveren eltölteni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap körübellül napi 4 óra,valamikor délelött valamikor pedig délután estefelé.,mivel 2 műszakot cserélünk kolegámmal.Hétvégéim szabadok álltalában így napi 6-7 órát tudnék az SGH-ra szánni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/IlGyQRV az utolsó bannom jogtalan volt,így bár csak két hetes még aznap feloldották. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen sajnos voltam,de tanultam belőle. https://imgur.com/5WjMmn6 >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Ami szerintem
POZITÍV:Nagyon türelmes vagyok és persze Vicces is,jó a probléma megoldó képességem,szeretem az embereket és meghallgatni őket.
Negatív:Néha eléggé ideges vagyok,képes vagyok semmiségeken aggódni,és ami nem maradhat el nagyon komolyan veszek mindent,bár ezesetben ez nem probléma. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Imádok segíteni az embereken.És ha adminisztrátor lennék,úgy sokkal több mindenben tudnék segíteni,és sokkal komolyabb helyzeteket/szituációkat tudnék megoldani.Régóta érdekel már az adminisztrátorok munkája,hisz ezzel én nem csak a játékosoknak segítek,hanem a szervernek is. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez egy RolePlay szerver,ahol egy valódi életet élhetsz virtuálisan.Rengeteg lehetőséged van,választhatod az illegális életet vagy a legálisat.Elhelyezkedhetsz frakcióban is.A frakció például a Rendőrség,de mehetsz Bandába és maffiába is.Persze előbb én egy munkát javasolnék ahol kicsi pénzt össze tudsz szerezni,mivel az kelleni fog hogy esetleg egy járművet vásárolj,és persze a mindennapi életben is szükséged lesz a pénzre.És persze ami fontosabb hogy Rp tapasztalatot gyűjts.Ki építhetsz magadnak egy baráti kört,akár ha vannak ismerőseid,család ként is éllhettek.De ha nincs ismerősöd ne aggódj,biztosan megismersz veled azonos érdeklődésű embereket,akikkel majd megtalálod az összhangot. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Én csak adminsegéd vagyok,így nem tudok gettelni sem,de ha bugg miatt esetleg egyébb dolog miatt Pl:bebuggoltál,szivesen szólok egy adminisztrátornak. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Skines fegyverről van szó? Mivel a fegyver százalékkal való átverés csak a Skines fegyvereknél tilos,a simánál lehet átverni százalékkal. >>
Utoljára szerkesztve: