- 2019. 02. 09.
- 1 647
- 3 247
- V4 karakter
- Emily Haldwig
- LV karakter
- Saladin Bagheri
- V2 karakter
- -
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Kristóf vagyok, 19 éves>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 55960 perc jelenleg>>
Mi az SGH feladata?
<< az SGH feladata az, hogy az adminisztrátorok munkáját segítse az által, hogy a kisebb kérdésekkel kapcsolatos PM-eket fogadja, megválaszólja, esetleges RP helyzetekben segít, szerverszabályzatot magyaráz, és segíti az új játékosokat>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mindíg is szerettem segíteni másoknak, és úgy vélem ez egy jó mód lenne arra, hogy a kezdő, tapasztaltabb játékosokat segítsem a játékban, és hogy jól érezzék magukat a szerveren>>
Miért pont téged válasszunk?
<< segítőkész és türelmes ember vagyok, szívesen meghalgatom más emberek problémáit, és persze igyekszek is segítséget nyújtani nekik a problémákban>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< hát hétköznap olyan 3-4 órát naponta csak sajnos egyetem miatt, de hétvégén szerintem meglesz az 5-7 óra/nap>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/EV9M2ST>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/TMvDfT7>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< három pozitív tulajdonságnak azt tudom mondani, hogy viszonylag nehezen tudok lefáradni szerintem, kedves és segítőkész vagyok, illetve megvan az a jó szokásom, hogy ha valamit elvállalok, akkor azt azért igyekszek minél jobban csinálni, ha már elvállaltam.
Rossz tulajdonságnak azt tudom mondani, hogy van hogy elfelejtek dolgokat, sajnos hajlamos vagyok hülyeséget csinálni néha, ez az AJ-kből is látszik, bár az ilyen mértékű gyökérség ritka nálam, illetve nem mindíg fogalmazok a lehető legjobban, van hogy nem gondolom végig mit mondok, csak utólag.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Szeretnék igen, bár azt majd csak maximum akkor, ha végeztem az egyetemmel, Adminisztrátor azért szeretnék lenni, mivel így mégjobban tudnám segíteni a játékosokat a szerveren, és az adminteam-et is tudnám segíteni így.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< elmagyarázom neki elsősorban, hogy ez a szerver egy RP szerver, mivel lehetséges ( bár nem valószínű) hogy nem tudja milyen egy RP szerver, ha esetleg tudja az RP szerver lényegét, akkor alapfogalmakat és kisebb dolgokat elmondok neki, hol tud munkát felvenni, iratokat szerezni pontosan, és hogy mit hol tud megtalálni, esetleg szerverszabályzat alapvető részeit elmondom neki, és szólok neki hogy ha bármi kérdése van akkor így tud segítséget kérni más SGH-któl/ Adminisztrátoroktól.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< megmondanám neki, hogy én sajnos nem tudok neki ebben a problémában segíteni, mivel nem hatásköröm, del mondanám neki hogy ezzel a problémával egy Adminisztrátor keressen fel, és elmondaném neki, hogy hogy tudja azt megtenni, ha esetleg nem tudja.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Szia, sajnos én nem tudok neked segíteni ebben, mivel nem hatásköröm, ezzel keress fel egy Admint,ő tud neked segíteni ebben>>
Moderátor által szerkesztve, ekkor: