Amado Francisco--Ashley Williams [Titi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Milka

🐂🍫
Támogató
2019. 01. 10.
418
564
Veszprém
V4 karakter
Derren Conrad

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Amado Francisco.

Panaszra tett személy InGame neve:
Ashley Williams.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NON-RP
Bezártuk ic jailba- majd miután bezártuk elkezdte ütögetni a cellából,csak 2 videóm van de többször megtette,hogy a cellából a kollégámat üti.Majd nyomott egy force-rp.
[2019-08-01 04:14:55] [Output] : *** Ashley Williams kidugja a rácson a romlott kaját ami 2hete a zsebében maradt, majd belenyomja az úr zesbébe

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://gyazo.com/4dac307f21566af88b7d7e976a5b5336
https://gyazo.com/24d79a5b783ba429087a0b8e7ef546c0

Megjegyzés:
.....

Utoljára szerkesztve:

Titi

#TeamEnergy
2019. 01. 11.
259
234
Budapest
V4 karakter
Rosco Oakes
Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni! Várom Ashley Williams válaszát 24 órán belül!

DwaileRR

Újonc
2019. 07. 06.
3
0
V4 karakter
Ashley Williams
LV karakter
Aaron Genetti
Sziasztok! Először is ez a dolog úgy kezdődött, hogy ott álltam közel a rácshoz, amikor Garner megütött, én csak visszaütöttem, mert ő is csinálta.. Nem gondoltam, hogy ezt képesek vagytok pkra felrakni, ezért nem mentettem el sem logot, sem képeket nem csináltam.. A "force RP"-t meg leoocztam, de logot nem tudok róla mutatni, mert már nem mutatja.

Milka

🐂🍫
Támogató
2019. 01. 10.
418
564
Veszprém
V4 karakter
Derren Conrad
Nem volt semmi OOC jel,hisz mikor le rp-ted akkor egyből leléptél és nem is voltál fent.Garner viszont nem ütött meg hisz mivel amikor le rp-zte garner hogy betesz téged a börtönbe és leveszi a bilincset neked akkor az volt a reakciód hogy elfutsz amikor már Rp-vel már bent vagy a cellába. Garner utána megint vissza vitt a cellába és amikor megint levette a bilincset akkor te megütötted és az volt rá a reakciód hogy megütöd és nem is egyszer ütötted meg.Arról ne is beszéljünk hogy minősítettél minket és ooc flegma stilusod volt.

'' Először is ez a dolog úgy kezdődött, hogy ott álltam közel a rácshoz, amikor Garner megütött, én csak visszaütöttem, mert ő is csinálta.''
Vissza térve erre a mondatra. Nem egyszer ütötted meg úgy,hogy a cellába voltál,Több szőr is elkezdted ütögetni.

Titi

#TeamEnergy
2019. 01. 11.
259
234
Budapest
V4 karakter
Rosco Oakes
A logot áttekintve, többszöri flegma, fölényeskedő OOC stílusra lettem figyelmes, ment az OOC chat flood-olása, XD-zések, és társai.

A bizonyítékokat áttekintve a panasz jogos, Ashley Williams (( @DwaileRR )) büntetése 60 perc adminjail NonRP - nem ütöd cellán keresztül a rendőrt indokkal.

Helyezem a szerveren kiosztandó büntetések közé, megkérnék egy online adminisztátort, ossza ki a szankciót a szerveren.

Escobar

crgyöngye.
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 09.
2 180
4 092
48
V4 karakter
Francesco G Escobar
Szankció kiosztva, zárok.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.