Amadeo Marsel - Landon Ratliff / Ismeretlen [trinton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

fintsikehh

Újonc
2023. 08. 06.
28
51
V4 karakter
Rogers Luna
LV karakter
Luna Capri
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Amadeo Marsel >

Panaszra tett játékos neve:
<
Landon Ratliff / Ismeretlen >

Panasz oka:
<
MG >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/25KrgzX2l5bbDP/d1337bWRMhKt?invite=cr-MSxsamosNTkxOTg4NjIs >

Megjegyzés:
<
Sziasztok! Az imént este volt egy aranybank, ami teljes mértékben jól ment, teljesen HANGTALAN volt a rablás. Minden flottul ment semmi feltűnés nem volt egészen 10 perc utánig, amikor már ott tartottunk, hogy a széf nyitott volt, és a szállítók elindultak a raktárból. Az összes nyomkövetőt kiszedtük a szállítókból, előzőlegesen a bankba kilőttük az összes kamerát HANGTOMPÍTÓS fegyverrel. Amikor közeledtünk a bank felé, már 2 rendőr autó is fordult utánunk, zseniális kérdés, hogy miért. Nem volt rajtam vezetőként, és az anyóson ülő emberen sem volt golyóálló, de a rendőrök egyből lőttek a szállítókra. Amikor én elkezdtem kiszállni a rendőr már vette elő fegyvert, megint jó kérdés, hogy miért. Eközben a másik szállító már holtan feküdt, fogalmunk sincs miért. Akárhányszor megvan kérdezve a dolog, hogy hogyan is talál ide a rendvédelem, mindig az van mondva, hogy "lövéseket hallottunk", 5 perccel később már az van, hogy "bejelentést kaptunk fegyveresek miatt", ÚGY hogy konkrétan 2 külsős ember figyelte a bankot kívülről, és nem volt SENKI a környéken. Ebből az RP-ből kifolyólag több ember is börtönt kapott a frakcióból. Első sorban a PK célja nem a rendőr megbüntetése lenne, hanem a bejelentő megtalálása. >

• Tetszik
Reactions: Dani.

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
LV karakter
Kelvin Barnes
Várom a válaszát 24 órán belül.
Azt, hogy ki lőtt rád nem tudom visszanézni sajnos.

A bejelentést @Michael Woods tette.
Tőle egy teljes napi logot szeretnék kérni.

Utoljára szerkesztve:

Tuya

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 02.
400
3 543
IX.
LV karakter
harvey lambert
Szevasz,

[2024-04-06 21:44:30] [Output] : [SASD] Sergeant Cayden Tyler: Sheriff's 2005 - a társsszervek felé, a bank széfterme még érintettlen, de bent hangtompítós lövéseket hallok az egyik kamerából, illetve kilőttek majdnem minden kamerát.

[2024-04-06 21:44:54] [Output] : [LVMPD] Officer II Micah Oswin: Metro 1003, 18 kamera offline az aranybankban.

[2024-04-06 21:48:12] [Output] : [LVMPD] Officer II Micah Oswin: Metro 1003 egy pénzszállÍtó megy előttem.
(ezek voltatok ti szerintem, ezért fordultam utánatok)

[2024-04-06 21:49:09] [Output] : [LVMPD] Officer II Micah Oswin: Metro 1003, kettő pénzszállító megy a bankhoz

Ezek alapján mentem utánatok, igazából így mosom kezeimet, nem gondolom MG-nek, ezen kívül még volt néhány rádiózás, de ezek amik fontosak szerintem.
Itt maximum az MG a bejelentőtől indult, tehát az miatt lettek megnézve a kamerák stb, ott a neve így inkább az ő nevére tegyetek PK-t szerintem.

Illetve itt van a kép a bejelentésről:

Michael Woods

Újonc
2019. 04. 12.
8
2
LV karakter
Michael Woods
Várom a válaszát 24 órán belül.
Azt, hogy ki lőtt rád nem tudom visszanézni sajnos.

A bejelentést @Michael Woods tette.
Tőle egy teljes napi logot szeretnék kérni.
Hali,
A bejelentést azért tettem, mert az épület előtti nyuszifül NPC-hez mentem ahogy rákattintottam az npc-re megláttam, hogy két fegyveres fut bent az épületben az egyiknél egy m4 volt (aki pont az én irányomba futott) a másikat nem láttam pontosan, ezért elkezdtem visszaszaladni a kocsimhoz és az épület bal oldalánál haladva hangtompítós lövést hallottam bentről, majd ezután bejelentést tettem (21:40 körül).

https://armin.kim/seepaste/1ugm

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.