- 2023. 08. 06.
- 28
- 51
- V4 karakter
- Rogers Luna
- LV karakter
- Luna Capri
Neved:
< Amadeo Marsel >
Panaszra tett játékos neve:
< Landon Ratliff / Ismeretlen >
Panasz oka:
< MG >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< https://medal.tv/games/gta-sa/clips/25KrgzX2l5bbDP/d1337bWRMhKt?invite=cr-MSxsamosNTkxOTg4NjIs >
Megjegyzés:
< Sziasztok! Az imént este volt egy aranybank, ami teljes mértékben jól ment, teljesen HANGTALAN volt a rablás. Minden flottul ment semmi feltűnés nem volt egészen 10 perc utánig, amikor már ott tartottunk, hogy a széf nyitott volt, és a szállítók elindultak a raktárból. Az összes nyomkövetőt kiszedtük a szállítókból, előzőlegesen a bankba kilőttük az összes kamerát HANGTOMPÍTÓS fegyverrel. Amikor közeledtünk a bank felé, már 2 rendőr autó is fordult utánunk, zseniális kérdés, hogy miért. Nem volt rajtam vezetőként, és az anyóson ülő emberen sem volt golyóálló, de a rendőrök egyből lőttek a szállítókra. Amikor én elkezdtem kiszállni a rendőr már vette elő fegyvert, megint jó kérdés, hogy miért. Eközben a másik szállító már holtan feküdt, fogalmunk sincs miért. Akárhányszor megvan kérdezve a dolog, hogy hogyan is talál ide a rendvédelem, mindig az van mondva, hogy "lövéseket hallottunk", 5 perccel később már az van, hogy "bejelentést kaptunk fegyveresek miatt", ÚGY hogy konkrétan 2 külsős ember figyelte a bankot kívülről, és nem volt SENKI a környéken. Ebből az RP-ből kifolyólag több ember is börtönt kapott a frakcióból. Első sorban a PK célja nem a rendőr megbüntetése lenne, hanem a bejelentő megtalálása. >