- 2019. 01. 20.
- 369
- 638
- V4 karakter
- Matko Zhelev
- LV karakter
- Grga Destanov
- V2 karakter
- Dieter Breytenbach
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Alvin Jhonson ~
[#2] Korod:
~ 15 éves vagyok. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Körülbelül 2 éve és 11700 percem van. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Bannolva nem,de admin jailban sajnos már igen,mind jogos volt. https://imgur.com/AuzDH9g | https://imgur.com/fpYbyQy ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert szeretek csapatban dolgozni, szeretek vezetni,szeretnék egy jó csapathoz csatlakozni.Szeretnék minél több embert megismerni és minél több barátot szerezni. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert szeretek csaptban dolgozni,elég jól ismerem a pályát,már régóta szeretnék egy renvédelmi szervbe csatlakozni itt a szerveren.Hosszú távra tervezek a frakcióban.Szeretem a kihívásokat. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Jani vagyok, 15 éves, Debrecenben lakom. Nyugodt, békés, barátságos vagyok, könnyen beilleszkedek csapatokba.
Már kb 8 éve sportolok aktívan. Megfontolt és felelősségteljes vagyok. Próbálok minél több embert megismerni és új barátokat szerzni.
Mta szervereken már kb 5 éve tevékenykedem, naggyarészt SEEMTA szervereken.Az idő során kedvenc játékommá vált.Nemrég felvettek DSZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakgimnáziumba,informatika szakra. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Alvin Jhonson ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos,1978.04.18. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Los Santos-on kívüli rend fentartása,illegális határátkelések megfékezése,a határon átkelő gyanús járművek ellenőrzése.Illegális tevékenységek megfékezése.Cégek adózásának felügyelete,cégek, vállatok bejelentésének bírálása.Polgárok épségének megóvása. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ A autóból felszólítom,hogy húzodjon le az út szélrére és megkérem,hogy szálljon ki.Miután kiszállt,oda sétálok bemutatkozom elmondom jelvényszámom, nevem, rangom.Először ellenőrzöm a személy és a jármű iratait,felmérem a jármű állapotát és mégnézem,hogy eggyezik-e a forgalmiban leírtakkal,majd felnyittatom a csomagtartót ellenőrzöm tartalmát és az egészségügyi dobozt..Ha mindent rendben találok további jó utat kívánok és elengedem a személyt. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Szeretek vezetni,jól ismerem a várost,értek a fegyverekhez és jó ember ismerő vagyok,sok tapasztalattal rendlkezem.A szabályokat minden esetben betartom és a jó tanácsokat megfogadom.Elszánt vagyok és szeretek csapatban dolgozni.Hosszú távra tervezek. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro és környéke,illetve a környező települések. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az intézkedés alatt áló személy háromszori felszólítás után is ellenkezik,vagy valmilyen sérülést próbál okozni akár puszta kézel,akár eszközzel,akkor a Büntető Törvénykönyv által jóváhagyott fegyverekkel szabályos. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Alvin Jhonson,1978.04.18.,Los Santos.Végzetségeim:Kamionsofőr,Gépész,Buszsofőr,Informatikus.19 éves koromig szüleimmel éltem Los Santosban,majd ahogy hozta az élet San Fierroba költöztem és vettem egy kisebb épületet amit felújítottam.Tanulmányaim melett dolgoztam is, ezért vásároltam egy Trabantot a Los Santos-ba lévő munkahelyemhez való kijáráshoz.Ez alatt elvégeztem a közép és a főiskolát.Informatikus ként kezdtem dolgozni, melette pedig kamionsofőr voltam.Miután itt felmondtam a kevés bér miatt,átmentem a Bányaközpontba dolgozni itt körülbelül 15 évet dolgoztam.Itt minden jó volt, viszont az autók műszaki állpota nem volt megfelelő és a bányában lévő levegő káros volt a szervezetemre.1 évet töltöttem a kórházban.Ahogy felépültem, rendbe hoztam magam és Benzin szálítóként dolgoztam 10 évet.A cég nem hozott elég pénzt a főnöknek ezért légyszámleépítést eszközölt.3 hónap utánn jelntkeztem a Taxis vállalathoz ahol egy huzamosabb időt eltöltöttem.A taxizás nagyon nyugis volt.Itt fel mondtam,mert egy kis izgalomra vágytam így az egyre közelebb kerülő nyugdíjhoz.Mostanában egy kisebb kamionos cégnél dolgozom és sokat horgászom a tengerparton. ~