I. Személyes adatai
Teljes neve:
Alphonso Romano
Születési hely, dátum:
1989.09.02, Las Venturas Medical Center.
Lakcím:
Las Venturas, Dayton Street 52.
Telefonszám:
+38-76-177-3023
E-mail cím:
alphonso@see-mail.com
II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély
Legmagasabb iskolai végzettség:
High School Diploma
A jogosítvány száma:
229972KK
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025.03.15
III. Büntetett előélet
Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
IGEN/NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
IGEN/NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
-
OOC információk
Neved:
Ati
Életkorod:
18
AccountID:
12558
Játszott perc:
81.511
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
Igen, Jesse Car Service és egy bő egy hónapot.
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Időhiány, és igazából eltűnt az érdeklődés a szerelgetés iránt.
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Kiszeretném magam próbálni ebben a környezetben, úgy gondolom hasznos tagja lennék a frakciónak. Testhez álló lenne számomra a feladat.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Minél több hasznos idő eltöltése a frakcióban, új emberek megismerése.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
A kötelezettségeket lelkiismeretesen tudom vállalni, megbízható vagyok és igyekszem hosszútávon gondolkozni.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Heti 18 órát minimum, ez nyílván attól függően változhat hogy, hogy érek rá.
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Aktív, Szorgalmas, Kedves, Kitartó, Lelkiismeretes - Konok, Makacs, Meggondolatlan, Felszínes, Materialista
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Attilának hívnak, jelenleg tanuló vagyok egy kecskeméti technikumban. Ha időm engedi szabadidőmben sportolok vagy online ütöm el az időt. A SEEvel már régóta tart a kapcsolatom, abszolút nem nevezném magamat kezdőnek. Általában ha nem a gép előtt töltöm az időm akkor a szabadban tevékenykedek, nem egyszer fordult már elő, hogy 10-20 kilóméteres bicikli túrákra indultam egyedül vagy a barátaim társaságában. Úgy gondolom egy olyan figura vagyok aki a humort, derülátást, jókedvet helyezi előtérbe a mindennapjaiban, de maximális koncentrációt és figyelmet tudok fordítani a rám kiszabott feladatokra, így úgy gondolom a követelmények teljesítése nem okozna problémát. Mindig is szerettem alkotni, valamit létrehozni. Próbálkoztam már többször is közösségi terek létrehozásával más platformokon, de ezek sajnos nem arattak valami nagy sikert, viszont TikTokon sikerült összekuporgatni egy kisebb nézőtábort MTA-s tartalmak révén, amit nagyon szeretek menedzselni, és amint időm engedi, ezzel is szívesen foglalkozom. Igazából a roleplay elég nagy hatást gyakorolt az életembe, nagyon nem is tudnék hasonló játékot mondani ami ennyit hozzá tett az életemhez. Szerintem egy jól formálható személy vagyok, nem vagyok beképzelt és tudom tartani a tiszteletet másokkal szemben, viszont ezt el is várom.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:
Teljes neve:
Alphonso Romano
Születési hely, dátum:
1989.09.02, Las Venturas Medical Center.
Lakcím:
Las Venturas, Dayton Street 52.
Telefonszám:
+38-76-177-3023
E-mail cím:
alphonso@see-mail.com
II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély
Legmagasabb iskolai végzettség:
High School Diploma
A jogosítvány száma:
229972KK
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025.03.15
III. Büntetett előélet
Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
IGEN/NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
IGEN/NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
-
OOC információk
Neved:
Ati
Életkorod:
18
AccountID:
12558
Játszott perc:
81.511
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
Igen, Jesse Car Service és egy bő egy hónapot.
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Időhiány, és igazából eltűnt az érdeklődés a szerelgetés iránt.
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Kiszeretném magam próbálni ebben a környezetben, úgy gondolom hasznos tagja lennék a frakciónak. Testhez álló lenne számomra a feladat.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Minél több hasznos idő eltöltése a frakcióban, új emberek megismerése.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
A kötelezettségeket lelkiismeretesen tudom vállalni, megbízható vagyok és igyekszem hosszútávon gondolkozni.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Heti 18 órát minimum, ez nyílván attól függően változhat hogy, hogy érek rá.
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Aktív, Szorgalmas, Kedves, Kitartó, Lelkiismeretes - Konok, Makacs, Meggondolatlan, Felszínes, Materialista
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Attilának hívnak, jelenleg tanuló vagyok egy kecskeméti technikumban. Ha időm engedi szabadidőmben sportolok vagy online ütöm el az időt. A SEEvel már régóta tart a kapcsolatom, abszolút nem nevezném magamat kezdőnek. Általában ha nem a gép előtt töltöm az időm akkor a szabadban tevékenykedek, nem egyszer fordult már elő, hogy 10-20 kilóméteres bicikli túrákra indultam egyedül vagy a barátaim társaságában. Úgy gondolom egy olyan figura vagyok aki a humort, derülátást, jókedvet helyezi előtérbe a mindennapjaiban, de maximális koncentrációt és figyelmet tudok fordítani a rám kiszabott feladatokra, így úgy gondolom a követelmények teljesítése nem okozna problémát. Mindig is szerettem alkotni, valamit létrehozni. Próbálkoztam már többször is közösségi terek létrehozásával más platformokon, de ezek sajnos nem arattak valami nagy sikert, viszont TikTokon sikerült összekuporgatni egy kisebb nézőtábort MTA-s tartalmak révén, amit nagyon szeretek menedzselni, és amint időm engedi, ezzel is szívesen foglalkozom. Igazából a roleplay elég nagy hatást gyakorolt az életembe, nagyon nem is tudnék hasonló játékot mondani ami ennyit hozzá tett az életemhez. Szerintem egy jól formálható személy vagyok, nem vagyok beképzelt és tudom tartani a tiszteletet másokkal szemben, viszont ezt el is várom.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:
Utoljára szerkesztve: