Alp Adonis - Jack Gates [Daryl]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vein

Újonc
2024. 03. 14.
22
12
LV karakter
Alp_Adonis
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Alp Adonis >

Panaszra tett játékos neve:
<
Jack Gates >

Panasz oka:
<
Átverés? >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://pastebin.com/1Jzt3hNs
>

Megjegyzés:
<
Szép napot!/Estét! Az úrral egy hónappal ezelőtt vásárolt tőlem egy GT63s-t pénz és pp-ért cserébe! De sajnos kaptam egy hónapos ki tiltást és írtam neki, hogy meg szeretném kapni az egyéb tartozást hiszen szükségsem lenne rá, de sajnos ki fogást kapok vagy ha igaz nem is, nem tudja oda adni se a pp-t vagy annak pénz értéki formátumban. Remélem érthetően írtam le, a bíráló adminnak mindent el küldök. Előre is köszönöm a választ! >

Utoljára szerkesztve:

rajna

Panda 🐼
2019. 02. 03.
737
1 039
19
Budapest
V4 karakter
Marcus Tremblay
LV karakter
Christopher Crescenzo
V2 karakter
Simon Marshall
Szia.

A panaszhoz köteles vagy bizonyítékot csatolni. ennek a pótlására 24 órát adok. Ha a bizonyítékban bizalmas infó szerepel, szedd ki belőle.

Daryl

do they count?
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 30.
327
293
LV karakter
aiden.clark
Szia, várom az érintett fél válaszát 24 órán belül.

Droxzyq

Újonc
2024. 02. 12.
7
2
LV karakter
Jack Gates
Szia, várom az érintett fél válaszát 24 órán belül.
Szia Daryl ! Remélem megérthető leszek a gépem szerelőnél van nagy nehezen tudom ezt is megírni nyilván nem hazudok minek is hazudnék, tudom hogy van tartozásom de nem tudok mit csinálni én vártam 1 hónapot már rég oda adhattam volna de Jesse Car Service-ben is szünetet kellet kérnem több okokból is adódott olyan dolog az életben hogy megmondom az őszintét anyagilag se vagyok toppon most és sajnos keresem a megoldást de nem az a legjobb megoldás hogy egyből PK-ra rak mert hazudok meg igy... képes voltam 1 hónapot várni de ő nem tud várni rám.. akkor most mit kéne csinálnom? én szivesen oda adom de igy hogyan adjam? sőt in game hamarabb megoldanám de ha nincs gépem akkor hogyan? esetleg időt ha kapok míg megjavulnak a dolgok vagy legalább a gépem. megértésedet köszönöm!

Daryl

do they count?
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 30.
327
293
LV karakter
aiden.clark
Nos, ahogy írtad is a dc beszélgetésben egy jó ideig nem leszel a szerveren hisz elromlott a géped, addig megkapod a kitiltásod PP-vel való átverés miatt. Ha valóban vissza szeretnéd adni Alp felé a megbeszélt összeget/pp mennyiséget és szeretnél játszani a szerveren írj egy UB kérelmet ahol megbeszéljük a továbbiakat.

• Tetszik
Reactions: Vein és rajna
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.