- 2019. 01. 10.
- 91
- 44
- 20
- V4 karakter
- Okimura Haruto
- LV karakter
- Migel H Jhons
Jelentkezési lap
Mi a neved és Hány éves vagy?
<< Vorák Martinnak hívnak, 15. életévemet töltöttem 2018.11.09-én >>
Jelenlegi Játszott perc?
<< 40 nap, 12 óra és 45 perc (58365 perc) >>
Account ID?
<< 71833 >>
Mi az SGH feladata?
<< A playerek kisebb kérdéseinek megválaszolása amihez nem szükséges admin (Pl.: Hogyan kell tankolni, Hol fizessem ki a ticketet amit a rendőrtől kaptam stb.), esetleges kezdő játékosok "betanítása" (RP-ben való segítség stb.). A szerver kisebb, nagyobb része, szabályok bemutatása / megtanítása. (Animok(/carchat, /shake stb.), szabályok (PG, DM, MG, DB fogalmak megtanítása)) >>
Miért Szeretnél SGH tag lenni?
<< Egyszer-kétszer voltam már IDG és amig az voltam nagyon élveztem, örömmel töltött el amikor kérdeztek tőlem valamit és tudtam benne segíteni. Mivel az IDG csak ideiglenes és egy 3-mas admin kell hozzá, hogy lehessen adni, ezért könnyebb SGH-val mert azt nem kell admintól kérni. >>
Miért pont téged válaszunk?
<< Elszánt, lelkes lélek vagyok, sok RP-ben részt vettem már, minden hol megfordultam (OMSZ, OKF, NAV), viszonylag tapasztaltnak hívhatom magamat, igazi veterán játékos (2014-08-27 12:56:39). Ez idő alatt kisebb, nagyobb kihagyásokkal játszottam. >>
Mennyi időt tudsz forditani az SGH-ra?
<< Hétközben: ~4-5 órát
Hétvégén: ~6-8 órát >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Egyszer sem voltam! Nem is tervezem, hogy bármikor kilegyek bannolva eme csodás szerverről! https?imgur.com/vQPWJ42 >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Írj 3-3db negatív és pozítiv tulajdonságot magadról.
<< Negatív:
Feledékeny vagyok, hirtelen haragú, enyhén lusta vagyok nehezebb, hosszabb feladatokból szeretem kihúzni magamat.
Pozitív:
Lelkes, kedves és türelmes vagyok, szeretek az embereken segíteni. >>
Szeretnél késöbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)?
<< Igen szeretnék, első gondolatom az volt, hogy admin-nak jelentkezem, de mivel szerintem nincs elég tapasztalatom hozzá, nincsen kapcsolatom hozzá (Be ajánláshoz), ezért előszőr SGH-nak való jelentkezést jobbnak láttom, mint tapasztalat, mint kapcsolat szerzés részen. Mindig is érdekelt, hogy milyen adminisztrátoroknak a munkája. Sokszor láttom azt is, hogy nincsen meg rendszeresen a statisztika (50 játékos/admin), ezért kell az utánpótlás és én szívesen csatlakoznék a csapathoz.>>
Mutass be egy választott munkát és magyarázd el hogy müködik?
<< Busz sofőr:
Előszőr is nyomja meg az F11-es gombot, ahol keressen egy ZÖLD görög épület szerűséget, ahova jusson el valahogy. Ha megérkezett menjen oda a NPC-hez és nyomja meg az M gombot. Ettől megjelenik az egér/cursor és kattintson rá jobb klikkel a NPC-re. Vállalja el a Helyi vagy a Távolsági busz sofőr munkát. Ha elfogadta akkor nyomjon megint F11-et ahol keressen egy teherautó jelet és oda is menjen el, ha megérkezett megmondom neki, hogy várja ki a sorát mert elég BUG-os szokót lenni a busz depó. Közlöm vele, hogy menjen bele a ZÖLD CP-be és nyomjon egy M betűt és kérje le a buszát. J+SPACE betűkkel eltudja indítani a buszt és a vörös CP-hez kell menni ott megállni és várni. Addig tudja követni a CP-ket ameddig akarja. >>
Egy kezdőnek melyik 3 helyszínt mutatnád be ami szerinted fontos hogy tudjon?
<< -Első: Városháza: Az egyik legfontosabb hely mivel itt lehet munkát vállalni, személyit csináltatni, adásvételi papírt venni, horgászengedélyt és még sok minden mást.
-Második: Autósiskola: Itt tudod letteni a jogosítványt, ami 5-ős szint után elengedhetetlenlen mivel a rendőrök, NAV-osok büntetnek érte, ha nincs.
-Harmadik: Pláza: Megtudsz itt vásárolni minden fontos dolgot például: a telefont, ételt, italt, Baseball ütőt, amit önvédelemre tud használni. Itt tud még skint is cserélni, ha a DEFAULT (alap) skinje nem tetszik neki. >>
Ha egy játékos rád ír hogy adj fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezném, hogy mi történt illetve, hogy van bizonyítéka. Ha nincs bizonyíték akkor válaszolnék. "Nincsen elég jogosultságom, hogy fixet adjak, illetve bizonyíték hiánya miatt sem adhatnék." Ha van bizonyítéka akkor továbbítanám a PM-et adminsegéd chat-re (/as) és megkérnék egy admint hogy nézze meg a srácot. Illetve mielőtt az előző lépést megtenném leellenőrizném a bizonyítékot, nehogy fölöslegesen ugráltassak egy admint. >>
Szituáció kérdés következik, erre válaszolj legalább 3 mondatban:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia bebugoltam az autómba, segítenél?
<< Szia! Sajnos ebben nem tudok segíteni mivel nem tudok getelni, De mindjárt szólok egy adminnak hogy menjen hozzád és segítsen neked! Remélem gyorsan oda érnek! További jó játékot! >>
Utoljára szerkesztve: