Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<<
Nagy Zsolt a nevem, és colos-nak szoktak szólítani, ennek nagyon egyszerű oka van. Nagyon magas vagyok.
Az InGame nevem Ludwig Allwright.
19 éves vagyok jelenleg, nemrég töltöttem, december végén.
>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 99.502 Percem van jelenleg.>>
Mi az SGH feladata?
<<
Az SGH feladata a játékosok segítése.
Megválaszolni a kérdéseket, egy pontos, értelmes válasszal.Ezek egyszrűbb kérdések, amit egy PM-ben el lehet intézni, ezzel segítve az adminok munkáját.
Kötelessége még a példamutatás, azaz minden online percet példamutató magatartással kell tölteni.
Továbbá segítenie kell az Főadminok, Szuperadminok munkáját. Itt arra gondolok, hogy a játékos üzenetét továbbítani számukra például Igénylések, széf áthelyezés végett.
>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Régóta várom hogy legyen lehetőség jelentkezni. Ugyan is engem mindig vonzott, hogy betölthessem ezt a szerepkört. Szeretnék egy példamutató, segítő ember lenni a szerveren. Amikor ha feljön a nevem akkor azt gondolják az emberek hogy igen, ez egy jó gyerek. Szeretnék minél több embernek segíteni, hogy elkerülhető legyen a szabályszegés, és a lehető legjobban érezzék magukat a szerveren. >>
Miért pont téged válasszunk?
<<
Úgy gondolom magamról hogy jó csapat tag lennék. Szeretek is egyébként csapatban dolgozni. Ez visszavezethető talán oda hogy régebben több csapatsportban játszottam, és elég jól tudtam a feladatom, és csak arra koncentráltam.
Illetve 99.500 percem van, nem kevés azért de nem is olyan sok. Sok mindent tapasztaltam már a szerverről, sok szituációt átéltem ezért elég sok mindent tudok a szerverreől.
Elég sok pofára esésem volt eddig a szerveren, és kudarcokbol sem volt kevés de nem változtatnám meg, ugyan is ez kellet ahoz hogy megtanuljam, és értékeljem a szervert, és a szabályzatot.
Remélem a tapasztalataim, és a tudásom át fogom tudni a játékosoknak.
>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 4 óra amit biztosra tudok mondani, ezt tudnám teljesíteni. Hétvégén ez természetesen több. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen, egy bannom volt eddig. Annyira durva dolgot nem csináltam, inkább a csinálás nagyságával volt itt a baj.
->>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, régebben több jailem is volt mikor még viszonylag kezdő játékos voltam.
>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
-Pozitív-
Felelősségteljes személy vagyok. ezt a munkám is bizonyítja.
Igazságos vagyok. Mindenki azt kapja amit megérdemel nincs kivétel.
Együtérző vagyok másokkal szemben, és eddig egész életemben kiálltam a kisebbekért, és a gyengébbekért.
-Negatív-
Kapkodós vagyok. Ez olyankor szokott előjönni, mikor azonnal akarok valamit.
Szókimondó vagyok. Ami a szívemen az a számon. Ez van amikor rossz, de csak így lehet 1-ről a 2-re jutni.
Nem tervezek előre. Úszom az árral, és próbálom az adott helyzetben a legjobbat kihozni.
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, ha a későbbiekben adatik rá lehetőség akkor szeretnék adminisztrátori posztot is betölteni a szerveren.
Azért, mert jól tudok szituációkat helyzeteket lereagálni. Ez régebben nem nagyon ment nekem, de ez célom is volt fejlesztenem magamba. Bármilyen helyzetben tudok hideg fejjel gondolkozni, és dönteni. Sosem döntenék egyoldalúan, akár mennyi időbe is teljen, mindig meghallgatnám és megérteném mind két fél problémáját. Nagyon fontos szerepkör ez, ezért ha minden jól megy, és ott lesz a lehetőség hogy Adminisztrátor lehetek nagyon át fogom gondolni, hogy tudom-e teljesíteni amit elvállalok.Szóval az ambícióm az 100%-os.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első, és a legfontosabb dolgot mondanám el neki, hogy ez egy RolePlay szerver, ami annyit tesz hogy a szerver nagyon nagy százalékban hajaz a való életre. Tehát ő a játékban egy karaktert fog irányítani. Ennek a karakternek ki kell találnia a tulajdonságait, azaz hogy milyen ember ő. Lehet ez egy Úriember, akinek a beszéd stílusa diplomatikus. Lehet ő egy iszákos öreg ember, és még rengeteg stílusu karaktert alakíthat ez szabadon választható, és a jákék alatt ehez megfelelően kell játszania. Illetve a szerver szabály, figyelmesen el kell olvasni és nem csak elolvasni hanem értelmezni is azt. Ezentúl a játékfolyamatot így kell kiviteleznie ennek tudatában, és betartásában. Fontos, hogy regisztráljon be fórumra, hiszen a későbbiekben itt tud majd frakcióba jelentkezni, kocsit hírdetni, vagy kocsira licitálni. Ha már említem neki a fórumot, körbemutatom neki azt is, pár perc keretein belül. Pár alap RP parancsot megmutatnák neki, és segítenék ezt értelmezni hogy milyen helyzetekben használható. Pl. /do /me /ame.
Kitérnék a frakciókra is. Elsőnek tapasztalatot kell szerezni a szerveren, megismerni a helyeket, és hogyan működnek a dolgok. Ezért van a Tagfelvételnél a minimum játszott idő. Ha úgy érzi elég tapasztalatot szerzett a szerveren, akkor van lehetősége frakcióba jelentkezni, amennyiben van felvétel. Ezt egy jelentkezési lap megírásával teheti meg.
Továbbá hogy élvezhető legyen az útmutatásom, ezért pár hibámat elmesélném neki, elmesélném hogy történtek és hogy hogyan lehet ilyen eseteket elkerülni, hogy ne legyen szabályszegés.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válasz üzenetben ezt írnám neki. Szia, én ezt a parancsot nem tudom használni. Ilyen kéréssel Adminisztrátorhoz kell fordulni. (Admin 1-5) De most értesítek neked egy admint, ha ő úgy véli szükséges amit kértél megoldja. És ezután Adminchat-en beírom azt hogy. Sziasztok, valaki tudna menni xy-hoz? Vhspawn kéne neki. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia, köszönöm hogy jezted a szabályszegést, ilyet valóban nem lehet csinálni. Kérlek keress fel egy adminisztrátort (Admin 1-5) Vagy nyiss panaszkönyvet fórumon. >>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia kedves Romansky. Ez IC ügynek minősül, nem tiltja a szerver szabályzat a százalékkal való átverést, kivéve ha a fegyver skines de Shotgun esetében erről nincs szó. A továbbiakban ajánlom hogy /me /do használatával vizsgáld meg a fegyvert vásárlás előtt. Illetve későbbiekben másokra ne használj ilyen jelzőt "gyökér".
-
Ezt a PM-et adminchat-re beküldeném, és megkérnék egy adminisztrátort hogy bírálja el az OOC minősítést. >>
Utoljára szerkesztve: